Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Haziran 2016, 20:11   #1
resthit
Keyifli~Üye
 
resthit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2013
Mesajlar: 501
resthit is on a distinguished road
Puanlar: 11.700, Seviye: 1
Puanlar: 11.700, Seviye: 1 Puanlar: 11.700, Seviye: 1 Puanlar: 11.700, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 13%
Etkinlik: 13% Etkinlik: 13% Etkinlik: 13%
Standart Kına Gecelerinin Büyüsü


Her genç kızın rüyası kına gecelerinin büyüsü yapılan organizasyonda seslendirilen türkülerden gelir. “Yüksek yüksek tepelere....” ağlamayan bir gelin kız bulunmaz fazlaca. O içli türküyü dinleyen herkesin her an ağlayası gelir aslında. Hele de şöyle güzel bir sesten, yanık yanık söylenen türkü kırk yıllık evli hanımları bile ağlatmaya yeter.

Ama bu durumun bir şartı vardır: Kına gecesi ses sistemi.

Ses Sisteminin Önemi
Yanık yanık söylenen türküler ile gelinler ağlamalıdır. Çünkü ağlamayan gelin, evlenmeye meraklı olarak dillendirilir ki, bu da hoş karşılanmaz. İşte tam bu noktada kına gecesi ses sistemi kiralama olayının önemi ortaya çıkar.

Organizasyon şirketleri günümüzde sadece organizasyonun tamamı için değil, belirli bölümleri için de kiralama yapabilmektedirler. Bu da herhangi bir şirkete gidip sadece ses sistemini kiralayabileceğiniz anlamına gelmektedir. Kiralanan bu ses sistemi ile gelin kzımız kına töreni sırasında ağlayacak ve kem gözlere koz vermeyecektir.

Çeşitli Güçte Ses Sistemleri
Organizasyon şirketleri her tür ortama uygun cihazlar ile kına gecesi ses sistemi kiralama uygulaması yapabilmektedirler. Bu sayede küçük bir evde yapılacak kına gecelerinden büyük bir bahçe içinde yapılacak kına gecelerine kadar her ölçüde ortama uygun büyüklüklerde ses sistemleri ile çalışabilmektedirler.

Farklı güçlerdeki ses sistemlerinin doğru bir şekilde çalışabilmesi için DJ de görevlendirmektedirler. Dj, kına gecesi ses sisteminin kurulumu ve çalınacak şarkılardan sorumlu olur.
__________________
Aylık SEO çalışmaları ile rakiplerinizden önden olabilir, markanızı kitlelere tanıtabilir ve gelirinizi arttırabilirsiniz. Aylık SEO çalışmaları periyodik olarak devam etmesi durumunda kalıcı bir backlink inşası sağlar, doğal olarak kalıcı ve uzun sürede gerçekleştirilen SEO çalışmaları başarı getirir, daha fazla bilgi sahibi olmak ürün ve hizmetlerimizden yararlanmak için Dişli Medya SEO ve Web hizmetleri adresini ziyaret edebilirsiniz.
resthit isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla