Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Haziran 2016, 23:18   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Malta Dil Okulları



Malta Dil Okulları

Malta dil okulları dünya üzerinde en çok tercih edilen İngilizce dil eğitimi seçeneğidir. Bunda diğer ülkelere göre daha uygun fiyatlara sahip olması, yaşam maliyetlerinin ucuzluğu, güvenli ve aktivite dolu bir ada ülkesi olmasının katkısı büyüktür. Okulların eğitim kaliteleri yüksektir. Tümü Avrupa Birliği Yabancı Dil Eğitim Müfredatı’nı uygular ve interaktif sınıflar ile güçlü eğitimler verirler. Öğretmenleri TESOL sertifikalı Ingiliz ve Amerikan vatandaşlarıdır. Halk barışçıl ve yardımseverdir. maltayagidiyorum.com adresinden ulaşabileceğiniz platform ile Malta ile ilgili tüm sorularınıza cevap bulabilir ve en uygun, kaliteli okulu seçebilirsiniz.

Birçok öğrenci adayı hangi ülkede dil eğitimi almaları konusunda kararsızlığa düşerler. Doğru karar en düşük bütçe ile en iyi eğitimi almak olmalıdır. *Yanılgılardan biri Ingiltereye ya da Amerika’ya dil eğitimine gittiğinizde tüm ülkeyi gezebileceğinizi sanmanızdır. Okulların çok sıkı bir devam zorunluluğu bulunmaktadır. Gittiğinizde ülkeyi gezecek bir zamanınız maalesef olmayacaktır. Bu nedenle dil eğitimini uygun bütçe ile halledip, görmek istediğiniz yerlere daha sonra turist olarak gitmek daha mantıklıdır. Ayrıca yaşam masrafları genellikle eğitim bedellerine denk gelmektedir. Bu pahalı ülkelerde küçük servetlere denk gelir. Örneğin İngiltere’de öğrencilere bir günün bedeli 25 sterlin civarıdır. Bu Malta’da 15 euro olarak düşünülebilir. Malta’daki popüler okullardan biri ESE, bir diğeri EC’dir bu okulların sitelerine https://www.maltayagidiyorum.com/mal...alta-dil-okulu ve https://www.maltayagidiyorum.com/mal...alta-dil-okulu adreslerinden ulaşabilirsiniz.

Malta’da yüzlerce kaliteli restoran, gece kulubu, sosyal alanlar, harika sahiller, dalış, rüzgar sörfü ve çeşitli deniz sporları, okulların düzenlediği etkinlikler sizleri sürekli meşgul tutar. Gündüz okulda öğleden sonraya kadar eğitiminizi alıp, sonra sahillere geçip deniz keyfi yapar, akşam da çeşitli aktiviteler ile sosyalleşebilirsiniz. Malta şu anda bu nitelikleri ile dünyanın en çok tercih edilen yabancı dil eğitimi merkezi olmuş durumda. Almanya hükümet olarak öğrencilerine Maltada dil eğitimi almaları için maddi destek vermekte. Rusya ve İskandinav ülkeleri de bu trende katılmış durumdalar. Akıllı ve hesaplı düşünen kimse boş yere diğer ülkelerde parasını harcamamalı. Malta’da herkes için yeterli kalitede eğitim var. Konaklamalar ise diğer ülkelere göre okullara çok yakın yürüme mesafelerinde, daha lüks ve rahat durumdalar. Ister okulların binalarında, isterseniz aile yanında kalmak mümkün.

Güncel dünya ekonomik döngüsünde dil eğitimleri için Malta önümüzdeki yıllarda, 35 senedir olduğu gibi dünya lideri olmayı sürdürecek. Kaliteli bir dil eğitimi almak isteyen bireyler için en doğru tercih olarak akıllarda yer etmiş durumda.

maltayagidiyorum.com
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla