Konu: Kitapso.com
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Haziran 2016, 08:40   #1
Seoptimizasyon
Keyifli~Üye
 
Seoptimizasyon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 02 Haziran 2014
Mesajlar: 603
Seoptimizasyon is on a distinguished road
Puanlar: 5.156, Seviye: 1
Puanlar: 5.156, Seviye: 1 Puanlar: 5.156, Seviye: 1 Puanlar: 5.156, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 89%
Etkinlik: 89% Etkinlik: 89% Etkinlik: 89%
Standart Kitapso.com


İnternet üzerinden istediğiniz her yerden özgürce kitap okumanızı sağlamak amacı ile kurduğumuz kitapso.com ailesi olarak her geçen gün yeni üyelerimizle büyümeye devam ediyoruz. Hem çıktığı döneme damga vurarak adını klasikler arasına yazdıran kitapları hem de yayınevleri tarafından yeni basılan kitaplara sitemiz üzerinden ulaşabilir, üye olmadan sadece tek bir tıklama ile istediğiniz kitabı okumaya hemen başlayabilirsiniz.
Üstelik indirdiğiniz kitabı dilediğiniz her yere yanınızda taşıyarak istediğiniz an okumaya kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Kitap okumayı büyük bir zevk haline getiren kitapso ailesi olarak ana amacımız kitap okuma tutkusuna sahip olan herkese bu tutuklarını tatmin edecekleri sayısız kitaba ücretsiz olarak ulaşmalarını sağlamaktır. Sitemizde her biri kendisi için özenle oluşturulan kategorilere yerleştirilmiş yüzlerce PDF kitap bulunmakta olup tek bir tıklama ile seçtiğiniz kitabı indirme imkânı sunulmaktadır.
Yani kitapso üzerinden PDF kitaplar arasından seçim yaparak indirme işlemini başlatmak isteyen kişilerin kesinlikle üye olmaları gerekmemektedir. Dini kitaplardan bilim kurgu kitaplarına, kitap serilerinden akademik kitaplara kadar sitemizde onlarca kategoride yer alan yüzlerce kitap bulunmakta olup sitemizin içeriği her gün güncellendiği için bu kitapların arasına yenileri katılmaya devam etmektedir. Sizde kitapso.com internet sitemizi ziyaret ederek tamamen ücretsiz bir şekilde PDF kitapları indirebilir, beğendiğiniz kitapları ücretsiz bir şekilde okuyarak boş zamanlarınızı en iyi şekilde değerlendirebilirsiniz.
Seoptimizasyon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla