Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Haziran 2016, 16:37   #1
lovetography
Keyifli~Üye
 
lovetography - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16 Nisan 2016
Mesajlar: 61
lovetography is on a distinguished road
Puanlar: 696, Seviye: 1
Puanlar: 696, Seviye: 1 Puanlar: 696, Seviye: 1 Puanlar: 696, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 33%
Etkinlik: 33% Etkinlik: 33% Etkinlik: 33%
Standart Ekonomi Haberleri

Mokarimakka kelimesi sözlükte kar ediyor musun anlamına gelen bir Japonca kelimedir. Osaka'da gün içerisinde selamlaşırken mokarimakka kelimesi kullanılmaktadır. Geçmişten bu yana kullanılan mokarimakka kelimesi Japonya'da geleneksel bir hale gelmiştir. Kültürün bu şekilde oluşmasından Japonlar için ticaretin önemini anlayabiliriz.

Mokarimakka.net ise isminin hakkını verir bir şekilde ekonomi haberleri ile ilgili içerikler paylaşmaktadır. Ayrıca sitede piyasalar hakkında güncel bilgiler bulunmaktadır. Bunun yanı sıra ekonomi ve ekonomi haberleri ile ilgili editör, yazar ve kullanıcılardan içerikler sağlanmaktadır. Mokarimakka kuruluşundan bu yana en güncel ekonomi haberleri paylaşımlarını yapmayı kendisine gaye edinmiştir.Mokarimakka web adresi ücretsiz bir şekilde online hizmet vermektedir. Sitede yer alan içerikler için herhangi bir ücret talep edilmemektedir. Piyasalar, ekonomi ve diğer tüm içeriklere mokarimakka'da ücret ödemeden erişebilmektesiniz.

Mokarimakka'yı diğer sitelerden ayıran bir özellik de kullanıcılarına kendi paylaşımlarını yapma imkanını vermesidir. Yani yazdığınız bir yazıyı mokarimakka'da yayınlayabilirsiniz. Bu sayede de yazılarınızı mokarimakka takipçilerinin de okumasını sağlayabilirsiniz.
lovetography isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla