Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Haziran 2016, 19:35   #1
lovetography
Keyifli~Üye
 
lovetography - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16 Nisan 2016
Mesajlar: 61
lovetography is on a distinguished road
Puanlar: 696, Seviye: 1
Puanlar: 696, Seviye: 1 Puanlar: 696, Seviye: 1 Puanlar: 696, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 33%
Etkinlik: 33% Etkinlik: 33% Etkinlik: 33%
Standart Evden Eve Nakliyat

[http://www.lidernakliyat.com.tr/]Nakliyat[/url] sektöründe büyük başarılara imza atan Lider Nakliyat, tüm müşterilerine sunduğu güvenli ve kaliteli hizmet sayesinde sektörde önemli bir isim haline gelmiştir. Büyük bir dikkat ve önem gerektiren nakliye işleri, eğitimli kişiler ve uzman kadro dâhilinde gerçekleştirildiği için eşyalarınız evden eve nakliyat sürecinde hasar almadan ve güven içerisinde verilmiş olan adrese teslim edilmektedir. Böylelikle yeni yaşam alanınızı oluşturmak kolay bir şekilde gerçekleştirilmektedir.

Uzun yıllardır bünyesini, çalışan kadrosunu ve araçlarını güncelleyip ileri teknolojiye uygun hale getiren firma, bütün müşterilerine gereken kaliteli hizmeti sunabilmiştir. Firma aynı zamanda eşya depolama işlerinizi de giderecek bir kapasiteye sahiptir. Müşterilere eşya saklamak adına farklı depo boyutları sunulmaktadır. Lider Nakliyat birçok alanda kaliteyle hizmet vermeye devam etmektedir.

Koordinasyonda sıfır hatalı bir şekilde karar alınması adına firma tarafından nakliyat veya eşya depolama hizmetlerinde, çalışanların başında bulunması için uzman yetkili kişiler gönderilir. İşlem bittikten sonra uzman yetkililer ve müşteri tarafından ev bir kez daha kontrol edilir, eksik veya tamamlanmamış işlemler kontrol edilir.
lovetography isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla