Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Haziran 2016, 20:04   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Resimli Anlatımlarla Teknoloji Çözümleri



Resimli Anlatımlarla Teknoloji Çözümleri

İnternet kullanım oranları arttıkça yaşanan sorunlara çare olarak gene internet siteleri bu görevi üstleniyor. En çok kullanılan yazılım alt yapısı olan wordpress site ayarları ve tema yükleme işlemleri gibi teknik bilgi gerektiren konular dahil tüm wordpress ihtiyaçlarınıza çözümler sunabileceğiniz bir rehber olan Asdteknoloji blogu aynı zamanda site içi optimizasyon işlemleri içinde birçok önemli kaynağa ev sahipliği yapıyor.

Bunların yanı sıra sitenin yeni açılmış olmasında ihtiyaç duyduğu seo teknikleri ve ipuçları ile de sitenizin daha fazla ziyaretçiye sahip olması için tüm yönlendirmeleri de ziyaretçileri ile paylaşmaktadır. Bilgi paylaşıldıkça değerli olur düşüncesini savunan site sadık okuyucuları için site içeriğini sürekli olarak yenilemektedir. Her gün onlarca yeni farklı içeriğin eklendiği siteyi diğerlerinden ayıran en büyük özellik ise düşüncelerinizi ve belirtmek istediklerinizi yorumlar kısmından hızlı şekilde site yönetimine ulaştırabilme imkanıdır.

Tüm işletim sistemleri ve teknik cihazlar için çözüm merkezi unvanını taşıyan asdteknoloji.net internet ve bilgisayar alanında yaşanan sorunlar için tek çözüm merkezi olmayı hedefliyor. Bu amaç uğruna yayın hayatına başladığı günden beri çizgisini hiç bozmayan site her gün binlerce internet kullanıcısına ücretsiz hizmet vermekten mutluluk duyuyor.

Sitenin ekstra olarak program resimli anlatımlar kategorisinde işlemleri detaylı resimler ile anlatması teknik bilgi sahibi olmayan kişilerin dahi neler yapabileceğini gözler önüne sermektedir. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmadan blogun zengin içerikleri ile sizleri baş başa bırakalım.
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla