Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Temmuz 2016, 07:24   #1
Seoptimizasyon
Keyifli~Üye
 
Seoptimizasyon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 02 Haziran 2014
Mesajlar: 603
Seoptimizasyon is on a distinguished road
Puanlar: 5.156, Seviye: 1
Puanlar: 5.156, Seviye: 1 Puanlar: 5.156, Seviye: 1 Puanlar: 5.156, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 89%
Etkinlik: 89% Etkinlik: 89% Etkinlik: 89%
Standart Otel Şikayetleri - Otel Yorumları - Otel Tavsiyeleri

Merhaba arkadaşlar bugün sizler için en huzurlu dönemlerinizin olacağı zaman olan tatil zamanlarında yaşadığınız bazı durumlarda ne yapmanız gerektiği hakkında kısa bir bilgi vermek istiyorum. Özellikle tatile gittiğiniz zamanda yaşam alanınız sadece otel ve çevresi olmaktadır. Otellerde yaşadığınız durumlar ne kadar güzel geçerse sizin tatilinizde bir o kadar güzel geçmektedir.

Ama otelde yaşadığınız sıkıntılar örnek vermek gerekirse yemekleri beğenmeyebilirsiniz,temizlik hoşunuza gitmeyebilir veya personellerin hal ve hareketleri olumsuz olursa mutlaka o tatiliniz rezil olmaktadır. Bu durum karşısında yani iyi bir tatil geçirmiş iseniz otel hakkında iyi bir görüş belirtebilir yada kötü anılarınız olmuş ise otel hakkında olumsuz yorumları belirtebilirsiniz.

Siz ve sizin gibi tatilci kişilere yardımcı olmak amacıyla gittiğiniz veya kaldığınız otel hakkında olumlu veya olumsuz yorumları belirterek diğer kişilere yardımcı olabilirsiniz. Otel tavsiyeleri, otel yorumları veya otel şikayetleri hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız veya kaldığınız otel hakkında yorum bırakmak istiyorsanız mutlaka aşağıda verdiğimiz internet sitesine mutlaka bir göz gezdirmenizi tavsiye ediyoruz.

Website Adresimiz: http://www.sikayetevi.com/
Seoptimizasyon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla