Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Temmuz 2016, 20:23   #1
kavazaki
Keyifli~Üye
 
kavazaki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 03 Ağustos 2015
Mesajlar: 188
kavazaki is on a distinguished road
Puanlar: 1.825, Seviye: 1
Puanlar: 1.825, Seviye: 1 Puanlar: 1.825, Seviye: 1 Puanlar: 1.825, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 67%
Etkinlik: 67% Etkinlik: 67% Etkinlik: 67%
Standart Dedektif, Özel Dedektiflik Bürosu



Dedektif sadece filmlerden aşina olduğumuz bir kavram özellikle de Amerikan filmlerinden. Ama burada Türkiye de özellikle dedektiflik konusunda çok fazla aşama kaydedildi, özellikle bizim dedektif ağımız bizi özel dedektif bulma konusunda zirveye çıkardı, şimdi size özellikle Türkiye de insanların dedektife en çok ihtiyaç duyduğu konulardan biri ile karşınıza çıkalım, borçlu adres tespiti.

BORÇLU ADRES TESPİTİ NASIL YAPILIR?

Borçlu Tespiti kapsamında öncelikle borçlu olan şahsın kanundaki borç yükümlülükleri maddelerindeki ihlalleri tespit edilir. Bundan sonra kişinin adres tespiti yapıır.

Borçlu Tespiti kapsamında kişi veya kurumlara belgelerle ve delillerle çalışan kurumumuz bünyesindeki özel dedektifler teknolojik açıdan en gelişmiş cihazlarında yardımıyla kişilerin adreslerini kısa bir süre içerisnde bulabilmektedir. Adres tespiti yapılırken en önemli ayrıntılardan birisi, araştırılan kişi hakkında özel dedektiflik büromuzla paylaşılabilecek bütün bilgi ve aktarımları paylaşmaktır.

Borçlu Tespiti kapsamında bu bilgiler ışığında çalışmalarına yön veren dedektiflerimiz, kişi hakkında iş yaptığımız kurum ve kuruluşların da desteğiyle detaylı bir bilgi yelpazesine sahip olacaktır.

Borçlu Tespiti kapsamında sektör sektör her alanda kendisine bir iş bulabilmeyi becermiş olan özel dedektiflik, faaliyetleri önemli ölçüde artmış olmakla beraber çoğu konuda da ama danışman ama eğitimci ama dedektif olarak büyük ilgi görmektedir.

Borçlu Tespiti kapsamında özel dedektiflik büromuzun içerisine girdiği derin durumlardan birisi de borçlu tespitinin yapılması konusudur.

Borçlu Tespiti çalışmasında önemli noktalardan birisi de hukuki avantaja sahip olabilmektir. Çünkü yüzde yüz başarıyı amaçlayan özel dedektiflik büromuz bu işler için kişiye bilgi ve delil sunmakta, davayı yönlendirici hukuksal danışmanlık yaparak kendisinden çok söz ettirmektedir.
Borçlu Bulma

Borçlu bulma, ülkemizde yoğun olarak talep gören, genellikle dolandırıcılık suçu işlemiş veya borcu olup izini kaybettirmiş kişiler hedef alınarak yürütülen hizmetimizdir. Borçlu tespiti, TC'den adres sorgulama işlemi ve isimden adres bulma araştırmalarından sonuç alamamış müşterilerimizin bizlere başvurusu üzerine yürüttüğümüz bir çalışma dizisidir.

Borçlu bulma çalışmalarında görev alan eğitimli özel dedektif ekibi bireylerle ilgili özel bilgilere ulaşma yetkisine sahiptir. Borçlu tespiti, bir diğer adıyla borçlunun adres tespiti hukuka uygun, resmi olarak yürütülen bir çalışmadır. Adres bulmak artık teknik bilgilere sahip eğitimli kişiler tarafından gerçekleştirildiğinde kolay olmaktadır.

Borçlu bulma hizmetinden faydalanmak isteyenler bazı müşterilerimiz dolandırıcılık sonucu para kaptıranlar olmaktadır. Mağduriyetlerini gidermek adına suçlunun adres tespiti yapılarak emniyet güçleri tarafından yakalanması sağlanmaktadır. Dolandırıcı hakkında suç duyurusunda bulunulur ve dolandırıcılık suçunu işlediğini kanıtlayan belgeler mahkemede sunulması adına hazırlanarak müşterilerimize teslim edilir.

Daha detaylı bilgi almak için dedektifsherlock.com sitemize ziyaret edebilirsiniz.
kavazaki isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla