Konu: Ankara Denge
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Temmuz 2016, 20:33   #1
resthit
Keyifli~Üye
 
resthit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2013
Mesajlar: 501
resthit is on a distinguished road
Puanlar: 11.700, Seviye: 1
Puanlar: 11.700, Seviye: 1 Puanlar: 11.700, Seviye: 1 Puanlar: 11.700, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 13%
Etkinlik: 13% Etkinlik: 13% Etkinlik: 13%
Standart Ankara Denge

Ankara Denge internet gazeteciliğine yeni bir boyut getiren, Ankara yerel haberleri yanı sıra ulusal haberlere de yer veren bir gazete. İçerik olarak siz gazete okurlarını tatmin etmek adına dolu bir gazete. Yazar kadrosu ve güncel haberleri ile beraber sizlere hizmet sunan Ankara Denge, kaliteli haber portalı ile okurlarına Ankara haberleri ve ulusal haberleri sunan bir platform.
Ankara Denge'de İçerik
Ankara Denge gazetesi zengin haber içeriğinin yanı sıra, zengin kategorisi ile site içerisin de gezinirken siz değerli okurlarına kavram kargaşası yaşatmadan, istediğiniz kategoriye ulaşarak size hitap eden haberi kolaylıkla okumanıza olanak sağlıyor. Ayrıca merak ettiğiniz haberi içerikler arasın da kaybolmadan bulmanız için site içerisin de bir de ara butonu da mevcut. Sade bir tasarımı ile diğer internet gazetelerin de mevcut olan karışıklıktan sizleri kurtaran bir gazete olarak karşınıza çıkıyor Ankara Denge.
Okurlarına Katılım İmkanı Sunan Gazete
Ankara Denge, sizleri gazete içeriğine katkı da bulunan ve yazarlar hakkın da bilgi sahibi eden, farklı bir boyuta imza atan internet gazetesi olarak okuruna değer veren bir çizgi de ilerliyor. Video ve fotoğraf galerisi mevcut olup dilediğiniz fotoğraf ve videolara istediğiniz zaman rahatlıkla bakabileceksiniz. Sağ üst köşesinde sizler için eklenen hesabım adlı butona tıklayıp üye olabilirsiniz. Kayıt işlemini bitirdikten sonra sizler de, Ankara için farklı bir boyutla gazetecilik görevini üstlenen Ankara Denge gazetesinin bir üyesi olabilirsiniz.
__________________
Aylık SEO çalışmaları ile rakiplerinizden önden olabilir, markanızı kitlelere tanıtabilir ve gelirinizi arttırabilirsiniz. Aylık SEO çalışmaları periyodik olarak devam etmesi durumunda kalıcı bir backlink inşası sağlar, doğal olarak kalıcı ve uzun sürede gerçekleştirilen SEO çalışmaları başarı getirir, daha fazla bilgi sahibi olmak ürün ve hizmetlerimizden yararlanmak için Dişli Medya SEO ve Web hizmetleri adresini ziyaret edebilirsiniz.
resthit isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla