Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Temmuz 2016, 14:18   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart İstanbul'da Saç Ekimi



İstanbul'da Saç Ekimi

Saç dökülmeleri ve buna bağlı farklı problemler nedeniyle saçlarını kaybeden insanlar artık saçsız kalmak zorunda değil. Esteliv hizmetleri ile kesik izi olmadan ve dikiş kullanılmadan, en teknolojik yöntemler ile kaybedilen saçlar en teknolojik yöntem ve teknikler ile geri kazandırılıyor.

Alanında uzman doktor ve diğer görevliler ile en iyi hizmeti sunan Esteliv, kişiye özel müdahaleler ile saç ekimi işlemlerini gerçekleştirmektedir. Lokal anestezi ile gerçekleştirilen işlemler ağrısız bir şekilde tamamlanır. Hem erkekler hem de kadınlar için uygun olan bu uygulama ile saçsızlığa artık bir son vermenin zamanı geldi. Saç ekim merkezi Esteliv, hastayı en kısa zamanda günlük yaşamına geri kazandıracak şekilde saç ekimini gerçekleştirecektir.

Sadece bir seans süresi boyunca yaklaşık olarak 2500 ile 10.000 arası saç teli nakli gerçekleştirilir. Saç ekimi öncesinde doktor muayenesinden geçen hastaların ameliyat tarihleri belirlenir. Ameliyat öncesi ve sonrasında hasta ile alakalı her işlem ile yakından ilgilenilir.

İstanbul'da saç ekimi için bir yer arayanlar mutlaka Esteliv ile görüşmelidir. İlk görüşmeden ameliyat sonucuna dek gösterilen ilgi ve hizmet kalitesi sayesinde, saç problemine son vermek çok kolay olacak. Saç ekimi İstanbul Esteliv ayrıcalığı ile yaşanmalıdır.

Detaylı bilgi almak ve ön inceleme yapmak isteyenler esteliv.com.tr adresinde araştırma yapabilirler. Saç dökülmesi problemlerine bir son vermek isteyenlerin tek tercihi Esteliv, kaybedilen saçları en iyi şekilde geri kazandıracak.
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla