Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Temmuz 2016, 22:44   #1
coestar333
Keyifli~Üye
 
coestar333 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 21 Haziran 2015
Mesajlar: 104
coestar333 is on a distinguished road
Puanlar: 1.506, Seviye: 1
Puanlar: 1.506, Seviye: 1 Puanlar: 1.506, Seviye: 1 Puanlar: 1.506, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart İzmir Bilgisayar Servisi




İzmir Bilgisayar Servisi olarak her türlü masaüstü bilgisayar, notebook, tablet ve cep telefonlarına yerinde teknik destek hizmeti sunmaktayız. Firmamız 2006 yılından beri İzmir ilinde ikamet eden müşterilerine hizmet vermektedir. Kurulduğumuz günden bugüne yüzlerce mutlu müşteri ve yüzlerce tavsiye alarak yolumuza devam ediyoruz. Firmamız bünyesinde uzman personel barındırarak yaşadığınız sorunlara hızlı ve garantili çözümler üretmektedir.


İzmir Bilgisayar Tamiri hem kurumsal müşterilere yerinde teknik destek hizmeti sunmakta, hemde bireysel müşterilere yerinde teknik destek hizmeti sunmaktadır. Firmamız 7/24 siz değerli müşterilerimiz için çalışmaktadır. Dilediğiniz zaman iletişim kanallarından bizlere ulaşarak kapınıza kadar araçlı teknik destek personeli talep edebilirsiniz. Firmamız ürününüze yaptığı müdahalelere her zaman garanti vermekte, kullanılan yedek parçaları orijinal ürünlerden seçmektedir. Yan sanayi ve kalitesiz ürünleri müşterilerimize tavsiye dahi etmiyoruz çünkü sizi ve ürününüzü önemsiyoruz.


Mosko Bilgisayar İzmir ilinin başta İzmir Karabağlar Servisi olmak üzere İzmir Buca Servisi, İzmir Alsancak servisi gibi İzmir'in bir çok ilçesine hizmet sunmaktadır. Kurumsal müşterilerimiz ile aylık ve yıllık bakım anlaşmaları yaparak hızlı ve kaliteli çözümler üretmekteyiz. Aynı zamanda bireysel müşterilerimize'de yine hızlı ve garantili hizmet sunuyoruz. Sizde İzmir ilinde ikamet ediyorsanız ve masaüstü bilgisayar, notebook ( laptop ), tablet veya cep telefonunuz ile ilgili sorun yaşıyorsanız bizimle iletişim kurabilir bu ayrıcalıklı hizmetten faydalanabilirsiniz. Unutmayın ki sorun bilgisayar ise çözüm Mosko Bilgisayar...
coestar333 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla