Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Temmuz 2016, 22:47   #1
coestar333
Keyifli~Üye
 
coestar333 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 21 Haziran 2015
Mesajlar: 104
coestar333 is on a distinguished road
Puanlar: 1.506, Seviye: 1
Puanlar: 1.506, Seviye: 1 Puanlar: 1.506, Seviye: 1 Puanlar: 1.506, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart İzmir Bilgisayar Servisi




Mosko Bilgisayar marka ve model gözetmeksizin her türlü masaüstü bilgisayara, laptoplara, tablet ve cep telefonlarına profesyonel ve garantili hizmet sunmaktadır. Firmamız 2006 yılından beri İzmir ilinde teknik destek hizmeti sunmakta ve yüzlerce mutlu müşteri ile çalışmalarına devam etmektedir. Firmamız bünyesinde çalışan personellerimiz alanlarında uzman kişilerden oluşmakta ve yaşanan sorunlara hızlı ve garantili çözümler üretmektedir. Bilgisayar işinde en önemli unsurlardan birisi güven olarak karşımıza çıkmaktadır. Mosko Bilgisayar bu aşamada yaptığı her işlemi kayıt altına almakta ve müşterilerimize rapor etmektedir.


İzmir Cep Telefonu Tamiri firmamız İzmir ilinde ikamet eden hem bireysel hemde kurumsal müşterilere çözüm üretmektedir. 7 gün 24 saat iletişim kanallarından bizlere ulaşarak teknik destek hizmeti talebinde bulunabilirsiniz. Sorunlu ürüne öncelikle adresinizde teknik destek personelimiz tarafından bakılıp, çıkartılan yol haritasına göre hızlı ve garantili çözümler üretilmektedir. Cihazda meydana gelen herhangi bir sorun sebebi ile parça değişimi gerekiyorsa kullanılan yedek parçalar orijinal parçalardan seçilmekte ve cihaza garanti etiketi uygulanmaktadır. Servimizde yapılan tüm işlemler kayıt altında tutulmakta olup herhangi bir zarar veya memnuniyetsizlik söz konusu dahi olmamaktadır.


Mosko Bilgisayar Servis Talebi sayfamız üzerinden veya iletişim bölümünde bulunan telefon numaralarımızdan bizlere istediğiniz zaman ulaşarak bu ayrıcalıklı hizmetten faydalanabilirsiniz. Araçlı teknik destek personeli talep etmek için ve yaşadığınız soruna hızlı ve güvenilir çözüm üretmek için vakit kaybetmeden bizlere ulaşın.
coestar333 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla