Konu: Kanvas Tablo
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Temmuz 2016, 17:03   #1
kavazaki
Keyifli~Üye
 
kavazaki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 03 Ağustos 2015
Mesajlar: 188
kavazaki is on a distinguished road
Puanlar: 1.825, Seviye: 1
Puanlar: 1.825, Seviye: 1 Puanlar: 1.825, Seviye: 1 Puanlar: 1.825, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 67%
Etkinlik: 67% Etkinlik: 67% Etkinlik: 67%
Standart Kanvas Tablo



Canvastablo.net 2013 yılında faaliyetlerine başlamış köklü bir firmadır.
Yaptığı işlerde kaliteden asla ödün vermeyen firmamız, siz değerli müşterilerine kanvas tablo da en kaliteli ürünler sunmak için çalışmalarına devam etmektedir.
Evinize ulaşan kanvas tabloların çerçevesinden baskısına kadar tüm işlemlerin büyük bir titizlikle güçlü makine parkuru ve uzman ellerin birleşimi ile tarafınıza ulaştırıyoruz.
Tüm siparişlerinizde her seferinde aynı titizlikle çalışan canvastablo.net ekibi memnuniyetinizi ve mutluluğunuz hedef olarak belirlemiştir.
Sevdiklerinizle ürünlerimizi güzel günlerde kullanmanızı diliyoruz.

Çok istediğiniz kanvas tabloya sahip olabilmek için ne yapmalısınız?

Öncelikle kanvas üzerinde görmek istediğiniz görseli seçiyorsunuz. Bu çektiğiniz bir fotoğraf ya da sevdiğiniz bir resim olabilir.
Sonrasında bu görseli iletişim kanallarımızdan bize gönderiyorsunuz.

4. Aşama sorumluğu canvastablo.net ekibinde. Bizler mükemmel baskı kalitemiz ile tablonuzu kapınıza ulaştırıyoruz ve sizler ödemenizi kanvas tablonuzu teslim alırken yapıyorsunuz.

Kanvas tablo denilince ilk akla gelen kanvas baskıdır. Ancak iki terimin anlamları birbirinden farklıdır. Kanvas, İngilizce tuval anlamına gelen canvas kelimesinin Türkçe okunuşudur. Kanvas kelimeleri ülkemizde tuval üzerinde dijital baskının yapılmasıdır.Kanvas tablonun ilk ortaya çıkışı 1990 yılına dayanmaktadır.

Kanvas tablonun diğer bir tanımı; Ressamların hayallerini resime döktükleri yere tuval adı verilir. Ahşap çerçeveye alınan baskı tuvalin gerdirilerek yapılmasıyla oluşur. Bu tuvale dijital baskılarla değişik resimlerin baskıları sonucunda tuval tablo oluşmaktadır. Bu tablolar farklı ebatlarda ve modellerde olabilmektedir. Tuvale bu baskılar yapılırken aktarılan fotoğrafın ya da resimlerin yüksek kalitede olmaları gerekmektedir. Kanvas tabloların çok net olması kullanılan tuvalin %100 pamuk olması ile kaynaklanmaktadır. Ancak düşük kalitede canvas tablolarda satışta olabilir. Bu tablolarda kullanılan tuvaller sentetik maddeden yapıldığı için kalite olarak oldukça düşüktür. Kanvas tablo son zamanlara evlerde, ofislerde ve bürolarda dekorasyon amaçlı kullanılmaktadır. Diğer tablolara nazaran değişik görünümüyle çok rağbet görmektedir.

Kanvas tabloların uzun yıllar kullanılabilmesi için kaliteli malzemeden yapılan kanvas tablolar tercih ediniz. Kanvas tablosu satın almak isterseniz yüksek teknoloji ile baskı yapılıp yapılmadığını mutlaka sorunuz. Kanvas tabloyu değerli kılan baskı yapılırken yüksek kalitede olması ve uzun yıllar özelliğini kaybetmemiş olmasıdır. Kanvas tablonun tuval kağıdının kaliteli olması kadar etrafındaki ahşap çerçevesinin de kaliteli olması gerekir.

Whatsapp : 0532 156 44 90
E-Posta: [email protected]
Müşteri Temsilcimize ulaşıp kanvas tablonuzu hangi ebatlarda istediğinizi belirtiyorsunuz.
İletişim : 0532 156 44 99 – 0850 885 0 378
kavazaki isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla