Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Temmuz 2016, 17:37   #1
kavazaki
Keyifli~Üye
 
kavazaki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 03 Ağustos 2015
Mesajlar: 188
kavazaki is on a distinguished road
Puanlar: 1.825, Seviye: 1
Puanlar: 1.825, Seviye: 1 Puanlar: 1.825, Seviye: 1 Puanlar: 1.825, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 67%
Etkinlik: 67% Etkinlik: 67% Etkinlik: 67%
Standart Bebek Kıyafetleri MarkAndMiss.com'da



Neden Mark&Miss?

Yolculuğumuz 2011’de iki genç girişimcinin “Devasa” bir şirket olma hayali ile başladı.

Her genç girişimci gibi, başlangıçta zorluklarla karşılaştık, tökezledik. Fakat yaşadığımız olumsuzluklarla daha da güçlenip, tecrübe kazandık. Zamanla iş hayatının bize yüklediği misyonu ve sunduğu fırsatları daha iyi kavrayıp, görmeye başladık. Doğru analizler ve çözümlerle büyümeye başladık. Artık çekirdek ailede iki değil beş kişiyiz ve fark ettik ki biz bir aileyiz. Belki çok büyük bir aile değiliz ama yürüdüğümüz yolda birbirini tamamlayabilen, destek olan güçlü bir aileyiz. Birbirimizden aldığımız bu güçle ve tecrübelerimizle “Devasa Grup” bünyesine kattığımız markaların en yenisi olan CiciStil ve MarkAndMiss ile hizmetinizdeyiz. Biz hazırız, sizler de hazır mısınız?

Mark&Miss ile amacımız; üretimi 0,50 kuruş olan ürünün, pazarda 5.00 TL, markette 7.00 TL olmasına sebep olan dağıtıcı-komisyoncu-nakliyeci vb. maliyetlerini ortadan kaldırarak, sizlere daha cazip fiyatlarla ulaşmasını sağlamaktır. Onun için, bebek kıyafetleri, bebek giyim, kozmetik-renkli kozmetik ürünleri konusunda gerekli AR-GE çalışmalarını tamamladık ve dünyaca tanınan ünlü markaların ürünlerinin, Ana Dağıtıcı-Bölge Bayisi-Bayii ve Mağaza giderlerini aradan çıkartarak, sizlere daha elverişli fiyatlarla ulaştırmak için kolları sıvadık.

Tüm ürünler bahse konu markaların ORJİNAL ürünleri olup, hepsi Türkiye distribütörleri tarafından ülkemizde satılan %100 faturalı ve garantili ürünlerdir.

Keyifli alışverişler dileriz...
kavazaki isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla