Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Temmuz 2016, 22:31   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Personel Takip Sistemi

Personel Takip Sistemi; PDKS olarak da bilinen, şirketlerde, ofislerde, fabrikalarda vs. çalışan personellerin işe giriş ve işten çıkışlarını kontrol etmek, personele ilgili yerler için geçiş izni vermek, saatleri hesaplamak ve tüm bu durumları raporlamak için kurulan otomasyon sistemleridir. Sunucuya kurulacak pdks programı vasıtasıyla personel durum raporları alınabilir, personel net maaş hesabı yapılabilir.

Parmak izli personel takip sistemi; personelin parmak izini tanımladıktan sonra parmak izi okuyucu cihazlarla geçiş iznini sağlayan, raporlanabilen güvenlik sistemleridir. Her insanı birbirinden ayıran en temel özelliklerden olan parmak izleri, bu pdks sisteminin temelini oluşturmuştur. Parmak izli personel takip sistemi gerekli programın kurulması, cihazların kurulumu, personelin pdks sistemine tanıtılmasıyla hazır hale gelir.

Kart Okuyuculu PDKS Sistemleri; personele verilen elektronik kartlarla giriş-çıkış yapabildikleri güvenlik sistemleridir. Kart cihaza okutularak güvenlikli geçiş sağlanır.

Yüz Tanıma Sistemleri, personelin yüz hatlarını biyometrik tanımlama yaparak güvenlikli geçiş kontrolü sağlar. Personelin yüz tanıma bilgileiri önceden veritabanına kaydedilir ve geçiş esnasında eşleme yapılır.

Betaper Geçiş Kontrol Sistemleri şirketine ait parmakizlipersoneltakipsistemi . com internet sitesinden pdks cihazlarını, personel takip sistemi ile ilgili ürünleri inceleyebilirsiniz.

Personel takip sistemleri,Turnike Sistemi ile entegreli çalışabilir. İşyerlerine uygulanacak Parmak izi okuyucu ve kartlı geçiş sistemleri ile geçişi sağlanan personel, turnikelerden giriş - çıkış yapabilmektedir. Turnike Çeşitleri arasında; VIP Turnikeler, Kollu Turnikeler ve Boy Tipi Turnikeler sayılabilir.
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla