Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Temmuz 2016, 16:45   #1
resthit
Keyifli~Üye
 
resthit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2013
Mesajlar: 501
resthit is on a distinguished road
Puanlar: 11.700, Seviye: 1
Puanlar: 11.700, Seviye: 1 Puanlar: 11.700, Seviye: 1 Puanlar: 11.700, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 13%
Etkinlik: 13% Etkinlik: 13% Etkinlik: 13%
Standart Kına Tahtı Kiralama


En güzel günlerimizden olan kına geceleri son yılların trendi olan kına organizasyonları ile şenleniyor. Kına gecelerinizde sizlere kendinizi prensesler gibi hissettirecek organizasyonlar oldukça yaygın. Bu organizasyonlardan en bilineni ise kına tahtları. Kına tahtı fiyatları ise oldukça cüzi. Uygun fiyatlar ile firmamızdan birbirinden güzel kına tahtlarını kiralayabilirsiniz.

Kına Gecelerinin Vazgeçilmezleri Tahtlar

Firmamızın kendi üretimi olan tahtlar istediğiniz renkler ve seçeneklerde sizlerin hizmetinde. Kendi üretimimiz olan tahtları showroom alanımızda sergiliyoruz ve beğeninize sunuyoruz. Pembe, bordo, mor gibi canlı renklere olan bu harika kına tahtlarını sizlerin beğenisine sunuyoruz ve sizler zevkinize göre istediğinizi seçebiliyorsunuz. Kına tahtı yapımı konusunda uzman olan firmamız organizasyon hizmetlerinizde sizlere yardımcı olarak, özel günlerinizin en eğlenceli şekilde geçmesini sağlıyor.

Kendi Organizasyonunuzu Kendiniz Yapın

Kına gecelerinizde sıradan bir gün gibi oturmanızı istemiyor, sizlere eğlenceli seçenekler sunarak bu tekrarı olamayacak vakitleri sizlerin en güzel şekilde geçirmesi için çabalıyoruz. Avangarde tarzda sarı püsküllerle, klasik tarz başlık kesimleriyle süslenen kına tahtlarımızı Türkiye’nin her yerine özel geceleriniz için gönderiyoruz.

Modern işlemeler, tül detayları, püskül detayları ile süslenecek bu harika tahtlara firmamıza ulaşarak sahip olabilirsiniz. Tekrarı mümkün olmayan bu eşsiz geceler için cüzi bir miktar ödeyerek, kendi imalatımız olan bu tahtlara sahip olabilirsiniz. Kına tahtı satılık fiyatları oldukça pahalı olmaktayken kiralama fiyatları oldukça uygundur belirtelim.
__________________
Aylık SEO çalışmaları ile rakiplerinizden önden olabilir, markanızı kitlelere tanıtabilir ve gelirinizi arttırabilirsiniz. Aylık SEO çalışmaları periyodik olarak devam etmesi durumunda kalıcı bir backlink inşası sağlar, doğal olarak kalıcı ve uzun sürede gerçekleştirilen SEO çalışmaları başarı getirir, daha fazla bilgi sahibi olmak ürün ve hizmetlerimizden yararlanmak için Dişli Medya SEO ve Web hizmetleri adresini ziyaret edebilirsiniz.
resthit isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla