Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Temmuz 2016, 15:08   #1
mesut78
Keyifli~Üye
 
mesut78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 09 Temmuz 2016
Mesajlar: 116
mesut78 is on a distinguished road
Puanlar: 765, Seviye: 1
Puanlar: 765, Seviye: 1 Puanlar: 765, Seviye: 1 Puanlar: 765, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart En Güncel Mobilya Fiyatları


En Güncel Mobilya Fiyatları
Evlerimiz gün boyu rahatlığımızı atabildiğimiz en güzel mekânlarımızın başında gelir dolayısıyla evinizdeki konforunuz da beraberinde size keyifli dakikalar ve iyi bir istirahat şeklinde geri dönecektir. Özellikle de yorucu bir günün ardından rahat bir yatak sizi adeta büyük bir yorgunluktan ve stresten uzaklaştıracaktır. Bu yüzden bizde Balhome olarak sizin bu konforu istediğinizi farkındayız ve sitemiz üzerindeki tüm mobilyalarımız tamamen sizin konforunuz göz önünde bulundurularak tasarlanmış ve sunulmuştur.
Özellikle yatak odası takımlarımız evinizin en güzide bölgesini oluşturduğundan gerek konfor gerek estetik olarak düşünülmüş ve bu doğrultuda siz değerli müşterilerimize sunulmuştur. Yatak odası denildiğinde yalnızca mobilya olarak ele alınmamalı beraberinde duvarların renginden tutunda halıya varıncaya kadar hepsinin bir bütün olduğunu unutmamalısınız. Örneğin açık renk bir yatak odası duvar rengi beraberinde sizin uykuya dalmanızı da bu derece zorlaştırmış olacağından iyi düşünülüp tercih ona göre belirlenmeli. Biz mobilyalarımızı tasarlarken ve renklerini seçerken kesinlikle bu öneme çok dikkat etmişizdir tamamen sizin rahatınızı ve konforunuzu düşündüğümüz nokta ise burasıdır. Bunun yanında yatak odası takımlarında kullanılan malzemeler birinci kalitededir.
Diğer bir ürünümüz olan yemek odası takımlarımız da da yine aynı kaliteyi göz önünde bulundurduğumuzu rahatlıkla söyleyebiliriz. Yemek odası bir evin en temel eşyasıdır. Dolayısıyla evinize gelecek olan misafirlerinizi sitemizden seçtiğiniz bir yemek odası takımıyla ağırlayabilirsiniz. Misafirleriniz ve kendiniz yemek odası takımlarımızı kullandığınız da kesinlikle memnun kalacak ve diğer eşyalarınızda da firmamızı tercih edeceksiniz.
Son olarak değerlendirme yapacak olursak sitemiz üzerinde yer alan ürünlerimiz tamamen müşterilerimizin konforu ve imkânları tercihinde sunulmuştur. Mobilya fiyatları konusunda tüm detaylandırmalar seçtiğiniz ürünün altında yer almaktadır. Bu nedenle hangi ürünü seçerseniz seçin fiyatı ve teslimat şeklini görebilirsiniz. Üstelik sitemiz üzerinden numaralarımızı arayarak bizimle iletişime geçebilir ve merak ettiğiniz soruları bizimle paylaşabilirsiniz. İstanbul içi ve İstanbul dışı siparişlerinizde ücretsiz kargo imkânına sahipsiniz. Eşyalarınızın nasıl teslim almanız gerektiği ve ne şekilde sipariş vermeniz gerektiği en ince ayrıntısına kadar anlatılmıştır.
mesut78 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla