Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Temmuz 2016, 13:20   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Baskılı Tişört



Baskılı Tişört

Hayatımız içerisinde giymeyi en çok tercih ettiğimiz ve içinde en rahat ettiğimiz elbiselerden biriside tişörtlerdir. Özellikle yaz günlerinde severek giydiğimiz tişörtler birbirinden farklı renk ve modellerde üretilebilmektedir. BASKILI TSHIRT FABRİKASI - 0533 773 18 55 sitesi de baskılı tişört, promosyon tişört, toptan tişört gibi birçok üretim ağına sahip tüm Türkiye geneline hizmet veren Vizyon Baskı firmasının web sitesidir.

Baskılı tişört; tercihe göre tişörtün ön yüzüne veya arka yüzüne istenilen baskıyı giydirme ile yapılan çalışmaların sonucu ortaya çıkmaktadır. Farklı renklerde ve çeşitli bedenlerde üretimi yapılabilmektedir. Çocuk bedeninden tutun XL gibi geniş kalıplara kadar üretimleri ile müşterilerine hizmet vermektedir. 0 pamuk olarak kaliteli malzemelerden üretimi gerçekleştirilen baskılı tişörtlerin baskı seçenekleri de farklılık göstermektedir.

Serigrafi baskı, emprime baskı, nakış baskı, digital transfer ve şeker baskı gibi farklı baskı çeşitleri arasından müşterilerinin talebine göre gerekli baskılama işlemi yapılabilmektedir. Şekil olarak da sıfır yaka veya v yaka şeklinde üretimi yapılabilen baskılı tişört seçenekleri müşterinin talebine göre üretime alınmaktadır. Tüm bu detayların hepsi aynı şekilde promosyon tişört üretimi içinde geçerli olmaktadır.

baskilitisort.info sitesini ziyaret ederek baskılı tişört ve çeşitleri ile ilgili detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. Toptan tişörtler konusunda da uzmanlık alanını genişleten baskilitisort.info sitesi firmanız için veya yaşadığınız il üzerinde kazancınızı arttırarak satış yapmanızı sağlayacak toptan tişörtlere sahip olabilirsiniz.

Toptan tişört alımlarında deneme amaçlı 50 adetten oluşan bir seri tişört alarak satış analizinizi yapıp devamında satışını yapmaya devam edip etmeyeceğinize karar vererek birbirinden farklı renk, model ve tasarım baskılı tişörtlere sahip olabilirsiniz. Baskilitisort.info sitesi öncelikli olarak kaliteli ve hızlı üretim anlayışı ve müşteri memnuniyeti ilkeleri ile çalışarak başarısına başarı katmaktadır.
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla