Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Temmuz 2016, 12:00   #1
emredemirx1963
Keyifli~Üye
 
emredemirx1963 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 14 Temmuz 2015
Mesajlar: 30
emredemirx1963 is on a distinguished road
Puanlar: 1.031, Seviye: 1
Puanlar: 1.031, Seviye: 1 Puanlar: 1.031, Seviye: 1 Puanlar: 1.031, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 22%
Etkinlik: 22% Etkinlik: 22% Etkinlik: 22%
Standart İş Sağlığı ve Güvenliği | Osgb Hizmeti İçin Bilgemed!

İş Sağlığı ve Güvenliği
İşçilerin ve işletmenin haklarının korunabilmesi, güvenilir çalışma ortamlarının geliştirilmesi için yürürlüğe giren iş sağlığı ve güvenliği kanunu bir çok işletmede uygulanması gereken bir hizmettir. İş sağlığı ve güvenliği hizmetini işletmelerinizde yürürlüğe geçirebilmeniz için iş güvenliği uzmanı, işyeri hekimi ve işyeri hemşiresi bulundurmanız gerekmektedir.

OSGB
Osgb yani, ortak sağlık ve güvenlik birimi tehlikeli sanayi sınıfında bulunan 50 personel ve üzeri işletmelerde kurulması gereken güvenlik birimidir. Ortak sağlık ve güvenlik biriminde iş güvenliği uzmanı, işyeri hekimi ve işyeri hemşiresi hizmet verir.

Sağlıklı ve Güvenli İşyerleri
İş sağlığı ve güvenliği, osgb hizmetlerinin yürürlükte olduğu işletmelerde iş kazaları daha az görülmektedir. Durumun böyle olması sonucunda işçilerin bilinçli olarak faaliyet sürdürmesi de işletmenin performansını artıracak davranışlar arasındadır. Bunun yanı sıra işçilerin bilinçlendirilmesi işçilerin sağlığını koruduğu gibi örnek davranışların sergilenmesi için de faydalı bir durumdur diyebiliriz.

Güvenli İşyerleri İçin : Bilgemed
“Önce İnsssan” sloganıyla İstanbul ve Bursa illerinde hizmet veren Bilgemed firması iş sağlığı ve güvenliği sektöründe başarılı adımlar atarak başarılı firmalar arasında yer almaktadır.

İş sağlığı ve güvenliği sektöründe başarılı adımlar atan Bilgemed, İstanbul ve Bursa illerinde faaliyetlerini sürdürmektedir. Meydana gelen iş kazalarını ortadan kaldırmayı hedefleyerek işletmelerde ki verimi de artıracak uygulamalar sergileyen iş sağlığı ve güvenliği hizmeti için Bilgemed firmasını tercih edebilirsiniz.

Daha detaylı bilgi için : Bilgemed İş Sağlığı ve Güvenliği Merkezi Bursa adresini ziyaret edebilirsiniz.
emredemirx1963 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla