Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Temmuz 2016, 14:35   #1
mesut78
Keyifli~Üye
 
mesut78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 09 Temmuz 2016
Mesajlar: 116
mesut78 is on a distinguished road
Puanlar: 765, Seviye: 1
Puanlar: 765, Seviye: 1 Puanlar: 765, Seviye: 1 Puanlar: 765, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Balhome Mobilya - Yemek Odası


Mobilyada Renk Seçimi Hakkında Bilgiler ve Öneriler
Eğer ki mekân içerisinde yaşıyorsanız kesinlikle bu mekânın renk seçimi ve mobilya seçimi önemlidir. Çünkü mekân aynı zamanda sizi ruhsal ve de fiziksel olarak dinlendirecek ve rahatlatacak en önemli yerinizdir.* Evlerin dekorasyonunda renk seçimi oldukça önemlidir. Bunu gerek mobilyanız üzerinde kullanmış olduğunuz renkler anlamında gerekse evinizin duvarlarının renkleri anlamında değerlendirebilirsiniz.* Yaşadığınız mekân sizi her yönüyle etkileyeceğinden onu bir bütün olarak ele almalısınız. Genelde bizler mekânlarımızı dekore ederken mekânı görenleri etkileyemeye yönelik olarak düşünürüz ancak kendiniz noktasında da mekândaki tercihler oldukça önemlidir.
Balhome olarak biz her zaman evinizin sıradan bir ev olması değil aynı zamanda kendi kişiliğinizden çizgiler yansıtmasını da isteriz bu yüzden de sitemiz üzerinde bulunan tüm modellerimiz seçilmiş ürünlerden oluşmaktadır. Her ürünümüzün birbiriyle ortak noktalar taşımasını isteriz ki seçim yapmanız daha da kolaylaşsın. Mobilyalarda uygun renk seçimi mimari kadar önemli bir konudur. Bu yüzden de bu fark yaratıcı olan özellikler sayesinde evinizin tasarımı ve kişiselleştirilmesi daha kolay olacaktır.
Renklerin yalnızca psikolojiniz üzerinde etkisi yoktur beraberinde dekoratif olma gibi bir özelliği vardır. Bazı renkler mekânınızı daha geniş gösterirken bazıları da daha yüksek göstermektedir. Bu nedenle sitemiz üzerinden gerek yemek odası gerekse koltuk takımlarını seçerken renkleriyle tasarımlarını bir arada ele almanızı tavsiye ederiz.
Eğer ki amacınız geniş ve ferah bir mekân yaratmaksa o zaman açık sarı, yeşil, mavi, beyaz renklerin içerisinde yer aldı takımlarımızı seçebilirsiniz. Çünkü bu renklerin insan psikolojisi üzerindeki etkisi büyüktür. Koyu renkler ise genelde sizi daha sakin ve dinlendirmek amacıyla kullanılır bu yüzdende örneğin yatak odası takımı seçerken canlı renkler kullanmamak yerinde olacaktır.
Balhome olarak sizlere tavsiyemiz sitemizi ziyaret etmeden kesinlikle bir mobilya alımına gitmemeniz. Gerek mobilya fiyatları gerekse tasarımları hakkında sitemizi ziyaret ettikten sonra emin olun ki düşünceleriniz de o yönde değişecektir. Sonuç olarak toparlayacak olursak amacımız kesinlikle size en iyisini ve en kalitelisini şıklığıyla tamamlayarak sunabilmek bunu da bugün 1976 yılından beri sektörde dimdik duruşumuzla gerçekleştirmiş olduğumuza inanıyoruz.
mesut78 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla