Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Temmuz 2016, 16:35   #1
kavazaki
Keyifli~Üye
 
kavazaki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 03 Ağustos 2015
Mesajlar: 188
kavazaki is on a distinguished road
Puanlar: 1.825, Seviye: 1
Puanlar: 1.825, Seviye: 1 Puanlar: 1.825, Seviye: 1 Puanlar: 1.825, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 67%
Etkinlik: 67% Etkinlik: 67% Etkinlik: 67%
Standart Başol Stor Perdeler



Stor Perde

Ev dekorasyonunun önemli bir tamamlayıcısı olan perdeler, farklı ve özgün tasarımları sayesinde hem evinizde farklı bir atmosfer yaratıyor hem de oldukça kullanışlı özellikleri ile rahat bir kullanım imkanı sunuyor.
Son dönemlerin perde modelleri arasında en çok tercih edilen stor perdeler, dekoratif görünümü ve kolay temizlenebilirliği bakımından oldukça kullanışlı diyebiliriz. Stor perde modelleri, bir rulman etrafında dönen ve iki ucu birbirine bağlı olan akre kumaş olarak düşünülebilirler.
Perdenin rulman etrafında, yan kısımdaki ip yardımıyla dönmesi ile perde güneşlik ya da tül olarak kullanılabiliyor. Bu açıdan klasik biçimde güneşlik kapatma derdiniz ve güneşlikten kaynaklanan estetik olmayan duruş söz konusu olmuyor.

Stor Perdeler Neden Daha Kullanışlı?

Stor perdelerin bir diğer kullanım avantajı ise, kolay temizlenebiliyor ve uzun yıllar boyunca yıpranmadan kullanılabiliyor olmalarıdır. Çünkü stor perdeler, akre kumaş olarak bilinen, plastik içerikli bir kumaştan üretilmektedirler.
Perdenin her daim kolalı gibi kalmasını sağlayan akre malzemesi, aynı zamanda perdenin içerisine toz çekmesini de engellemektedir. Tozlar, en fazla perde yüzeyinde birikebilmektedirler. Bu durumu da nemli bir bez ile arada bir perdenizi silerek ortadan kaldırabilmeniz mümkündür.

Stor Perde Modelleri Hangi Dekorasyon Stillerinde Tercih Edilebilir?

Stor perde modellerini çok farklı renk ve desen seçenekleri ile tercih edebilmeniz mümkün. özellikle modern döşeme stili ile döşenmiş, günümüz stiline uygun olan sportif ve sade mobilyalar kullanılmış evler için stor perdelerin ideal olduğunu söyleyebilmek mümkün.
Stor perdeleri, vintage, country ve modern döşeme stillerinde tercih edebilirsiniz.
kavazaki isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla