Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Temmuz 2016, 20:39   #1
photoman
Keyifli~Üye
 
photoman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 31 Mart 2015
Mesajlar: 1.637
photoman is on a distinguished road
Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 100%
Etkinlik: 100% Etkinlik: 100% Etkinlik: 100%
Standart Ortakmutabakat.com

İş hayatı sürekli yenilenme, gelişme ve dinamiklik ister. Hangi sektörden olursanız olun, her geçen gün yeni yeni firmalar kurulurken ciddi rekabet ortamında firmanızı dimdik ayakta tutmak ve emin adımlarla hizmet vermek zorundasınız. Tabi bir de kusursuzca yürütmeniz gereken mutabakat işlemleri var.
Mutabakat işlemleri, firmalar için bu gün sıkı bir şekilde takip edilmesi gereken ve ihmali sonucunda ciddi hukuki süreçleri doğurabilecek can sıkıcı, bir o kadar da hayati işlemlerdir.
Cari ekstre, Ba, Bs formları derken, tüm mutabakat işlemlerinin yürütülmesi, takibi ve arşivlenmesi firmaların ayağına dolanıp, verimliliklerini dahi düşürür kimi zaman.
Ortakmutabakat.com, iş dünyasının zorluğundan ve gereksiniminden yola çıkarak, başarılı firmaların başarısına güç katmak, onlara profesyonel destek vermek, aynı zamanda da zamandan kazanmaları için cari ekstre, Ba, Bs formları gibi mutabakat işlemlerinde destek vermek için kurulmuştur.
Firmaların, müşterileri ile Ba, Bs formu, cari ekstre mutabakatı gibi işlemlerini sorunsuz bir şekilde gerçekleştirebilmelerinin yanı sıra, hızlı ve güvenli veri paylaşımını sağlayan ortakmutabakat.com, iş hayatının yükünü hafifletmeyi kendine misyon edinmiş ve daima müşteri memnuniyetinin yanı sıra güven ilkesiyle ilerleyen bir firmadır.
Klasik mutabakat yöntemleri bu güne kadar pek çok firmaya ayak bağı olmuş, kimi zaman da ciddi personel hatalarına neden olmuştur. Bu hataları sıfıra indirmek ve aynı zamanda denetimlerde yaşanabilecek sıkıntıları önlemek amacıyla iş ortaklarına ciddi çözümler sunan ortakmutabakat.com, Ba, Bs formu, cari ekstre gibi muhasebe işlemlerinin tümünü sıfır hata ile gerçekleştirir ve firmanıza da sadece kaliteli bir iş hayatının tadını çıkarmak kalır.
Boş yere gereksiz zahmete girmeyin. Siz, profesyonel olduğunuz alanda hizmet verin ve mutabakat alanında da profesyonel destek alın. Unutmayın, ne iş hayatı ne de Ba, Bs formları ve cari ekstre gibi hayati evraklar hata kabul etmez. Ortakmutabakat.com ile çalışın, sıkıcı işlerin nasıl da akıcı olduğunu görün.
Bırakalım da herkes uzman olduğu alanda hizmet versin ve iş hayatı daima kusursuz olsun.
Kusursuz mutabakat adresiniz; ortakmutabakat.com!


Web Sitemiz: Ortak Mutabakat ? Mutabakat İşlemi
photoman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla