Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Temmuz 2016, 00:30   #1
mesut78
Keyifli~Üye
 
mesut78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 09 Temmuz 2016
Mesajlar: 116
mesut78 is on a distinguished road
Puanlar: 765, Seviye: 1
Puanlar: 765, Seviye: 1 Puanlar: 765, Seviye: 1 Puanlar: 765, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Kapadokya Balon Turu


Kapadokya Balon Turu Fiyatları
Ülkemizin birçok gezilmesi ve görülmesi gereken yerleri vardır. Her köşesi için turizm anlamında bir cennet diyebiliriz ancak öylesi yerler vardır ki insana adeta bir deneyimi yeni baştan yaşatır bunlardan bir tanesi Kapadokya balon turlarıdır. Düşünsenize eşsiz manzarası ve doğal güzellikleriyle peribacalarını gökyüzünden izleme gibi bir doğa üstü olaya tanık olacaksınız. Kapadokya balon turu kesinlikle bugüne kadar yaşayabileceğiniz en nadir duygulardan bir tanesi.
Rüyada uçmak gibi gelecek size güneşin doğuşunu gökyüzünden izleyecek ve de kocaman dağların arasından vadilerin derinliklerine doğru sessizce süzüleceksiniz. Peri bacalarından zaten hiç söz etmemize gerek yok bugün baktığınızda dünya bu güzelliği çoktan fark etmiş bile. O şahane vadi manzaraları sizi bu dünyadan alıp götürecek ve eşsiz bir serüvene tanık olacaksınız.
Balonun gökyüzünde muhteşem süzülüşü aynı zamanda kalbinizin de ritmini değiştirecek. Bir çok insan adrenalin tutkunudur ve gökyüzünde süzülüyor olmak aynı zamanda adrenalin seviyenizi de tavan yaptıracaktır. Hiç korkmamalısınız çünkü oldukça emniyetli bir sistemdir sizlere gün ışığının uyandırdığı derin vadilere süzülürken ölüm korkusunun kafanızdan silindiği yalnızca özgürlüğün tadına vardığınız bir an yaşatacak. Rüzgarların anlattığı bir masala tanık olacaksınız. Üstelikte bu büyük şehrin koşuşturmacasından ve gürültüsünden uzak her şeyi geride bırakıp havalanacaksınız gökyüzüne.
Bir çok insan Kapadokya balon fiyatları konusunda pahalı olduğu düşüncesine hakimdir lakin bu yanlış bir düşüncedir. Sizin yaşamış olduğunuz bu deneyimin kesinlikle hiçbir maddi değerle ölçülecek yanı yoktur. unutmamalısınız ki sizin yaşamak istediğiniz bu deneyimi yaşamak isteyip de* yaşayamayan ya da yaşamak için binlerce kilometre yol kat eden bir sürü insan vardır. onların böyle düşünceye sahip olmadan ülkemize geliyor olması sizin eğer ki bir balon turu yapmamışsanız çok şey kaçırdığınız anlamına gelecektir.
Unutmamak gerekir ki hayat kendini özgürlüğün kanatlarına bıraktığınız da daha güzel ve daha farklıdır. Bu deneyim sizi alıp çocukluğunuza ve tüm özgürlüğünüze yeniden döndürecek. Keşke daha önce yapsaydım diyeceksiniz.* Eğer ki günün birinde kapadokyaya gelmek isterseniz bu deneyimden kendinizi asla mahrum bırakmamalısınız.
mesut78 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla