Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Temmuz 2016, 02:00   #1
mesut78
Keyifli~Üye
 
mesut78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 09 Temmuz 2016
Mesajlar: 116
mesut78 is on a distinguished road
Puanlar: 765, Seviye: 1
Puanlar: 765, Seviye: 1 Puanlar: 765, Seviye: 1 Puanlar: 765, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Yurt Dışından Alışveriş


Çinden Ürün İthali
Ülkemizde Çin mallarının kötü olduğu yönünde bir düşünce hakimdir ancak şunu rahat bir şekilde söyleyebiliriz. Çin zengin üretim alternatiflerinin yer aldığı dev bir ülkedir. Yani durumu şu şekilde açıklayabiliriz. Siz de ülke olarak normal fiyatlar dâhilinde bir tablette üretebilirsiniz. On katı fazla maliyetle kaliteli bir tablette. Bu tamamen sizin üretim politikalarınızda alakalıdır. İlk önce işe Çin malları kalitesizdir algısını kafanızdan silerek başlayın. Çin malları noktasında her keseye göre mutlaka bir ürün vardır.* Peki, hiç düşündünüz mü Çinden ürün ithal etmek sizin için nasıl avantajlar sağlayacaktır. Eğer ki bu yazıdan sonra aklınıza gelmişse o zaman biraz daha konuyu açıklayalım.
Birinci öncelik düşük maliyetten yana burada ürünü alırken onun sermayesine bakmazsınız yani 1000 TL’ lik üründe alabilirsiniz 10.000 TL’ likte bu tamamen size kalmış bir durumdur. Bunu da ithalgetir adresine bakarak rahat bir şekilde görebilirsiniz. Piyasa da oldukça yüksek fiyatlara satılan bir saatin dahi site içerisinde neredeyse yarı fiyatla satıldığını anlayacaksınız. Site kesinlikle olayın farkına varmış ve insanların faydasına olabilecek her türlü ürünü satışa çıkarmış. Cep telefonları, kozmetik ürünler, kıyafet ve dahası hepsi bir arada ve hemen siparişe de açık bir adres.
Buradan yapmış olduğunuz bir siparişle aynı zamanda yüksek bir kara sahip olacaksınız.* Çin ürünleri konusunda yurt dışından alışveriş anlamında alabileceğiniz bir çok ürün çeşidi vardır bunu çeşitlendirecek olursak araba bujisinden tutunda tabletlere kadar her şey. Yapmanız gereken doğru şey ise yukarıda size vermiş olduğumuz siteyi bir incelemeniz. Detaylı bir şekilde incelediğinizde emin olun aslında piyasa dan aldığınız aynı ürünü ne kadar çok fazla bir fiyata almış olduğunuzu da anlayacaksınız.
Bugün baktığınızda yalnızca ülkemizden değil aynı zamanda dünyanın bir çok ülkesinden çin mallarına talep olduğunun farkındayız. Düşünsenize bu ürünler söylenildiği gibi kalitesiz ve dayanıksız olsa bugün sırf fiyatları düşük diye dünya genelinden bir talep söz konusu olabilir mi?* son olarak işe kafanıza koyduğunuzu yapmakla başlayın ve beğendiğiniz bir ürünün siparişini hemen verin kullanmaya başladığınız da yukarıdaki bahsetmiş olduğumuz algı da ortadan kendiliğinden kalkacaktır.
mesut78 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla