Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Temmuz 2016, 08:59   #1
resthit
Keyifli~Üye
 
resthit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2013
Mesajlar: 501
resthit is on a distinguished road
Puanlar: 11.700, Seviye: 1
Puanlar: 11.700, Seviye: 1 Puanlar: 11.700, Seviye: 1 Puanlar: 11.700, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 13%
Etkinlik: 13% Etkinlik: 13% Etkinlik: 13%
Standart Tekli Kına Tahtı Kiralama


Kına tahtı, kına gecelerinde gelin ve damata kına yakılırken, gelin ve damatın oturtulduğu, gösterişli ve süslü tahtlar olmaktadır. Daha öncesinden kına gecelerinde görmeye alışık olmadığınız kına tahtları, aslında kültürümüzün ve geleneklerimizin bir parçasıdır.
Düğün ve kına gecesi gibi organizasyonların görkemine ve şatafatına yarayış şekilde, özel tasarımlar ile imal edilen kına tahtlarında firmamızı tercih ederek gelin kıyafetinin rengine uygun olan, görsel açıdan sizi memnun edecek en güzel kına tahtlarını kiralayabilirsiniz.
Kına Tahtı Modelleri
Kına tahtı modellerimizde sınırsız bir çeşitlilik bulunmaktadır. Kendisine ait bir Showroomu bulunan firmamızın, kına tahtlarını yerinde inceleyebilmeniz mümkündür. Modellerimiz arasında, pembe elmas taşlı, bordo elmas taşlı tek ve çift kişilik kına tahtları mevcuttur.
Bunun yanı sıra beyaz üzerine altın yaldızlı döşeme kumaşları ile imal edilmiş kına tahtlarından tutun, kol ve arka kısmı, ince oyma detaylar ile süslenmiş saray düğünlerine yaraşır kına tahtlarını da showroomumuzdan görebilmeniz mümkün olabilmektedir. Hayatınızın en önemli gecesine en az sizin kadar değer veren kına gecesi organizasyon firmamız, imal ettiği özel ürünler ve kına gecesi organizasyon ekipleri ile gereken desteği tam ve doğru şekilde sağlamaktadır.
Kına Tahtı Fiyatları
Kına tahtı fiyatlarımız, tek ve çift olarak kiralanma durumuna göre ve model seçeneğine göre değişiklik göstermektedir. Aynı zamanda kına tahtının nakliyat gönderim bedeli de fiyatları etkileyen etkenlerden bir tanesidir.
__________________
Aylık SEO çalışmaları ile rakiplerinizden önden olabilir, markanızı kitlelere tanıtabilir ve gelirinizi arttırabilirsiniz. Aylık SEO çalışmaları periyodik olarak devam etmesi durumunda kalıcı bir backlink inşası sağlar, doğal olarak kalıcı ve uzun sürede gerçekleştirilen SEO çalışmaları başarı getirir, daha fazla bilgi sahibi olmak ürün ve hizmetlerimizden yararlanmak için Dişli Medya SEO ve Web hizmetleri adresini ziyaret edebilirsiniz.
resthit isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla