Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Temmuz 2016, 09:21   #1
resthit
Keyifli~Üye
 
resthit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2013
Mesajlar: 501
resthit is on a distinguished road
Puanlar: 11.700, Seviye: 1
Puanlar: 11.700, Seviye: 1 Puanlar: 11.700, Seviye: 1 Puanlar: 11.700, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 13%
Etkinlik: 13% Etkinlik: 13% Etkinlik: 13%
Standart Zenne ve Dansöz Kiralama


Firmamız kına gecesi organizasyonları konusunda sunmuş olduğu profesyonel destek ile müşterilerinin memnuniyetini en üst düzeyde sağlamış olan organizasyon şirketlerinden biri olarak karşınıza çıkıyor.
Bildiğiniz gibi kına geceleri ve düğünler geleneklerimizin en önemli parçalarından bir tanesi ve ülkemizde düğünler, pek çok ülkeye göre daha şatafatlı adet ve eğlenceleri barındırıyor. Yöresel oyun havalarımız, yöresel dans halk oyunlarımızdan tutun oryantal danslara kadar tüm eğlencelerin geleneklerimizin bir parçası olduğunu söyleyebiliriz.
Özellikle kına gecesi organizasyonlarında tercih edilen zenne, yani erkek dansöz eğlencesi de geleneksel oyunlardan bir tanesi olmakta.
Zenne ve Dansöz Kiralama
Firmamız kına gecesi organizasyonlarınız için dilediğiniz konseptte dansçı ve dans grubu temin edebilmekte. Zenne kiralama, dansöz kiralama gibi seçenekleri en uygun fiyatlar ile sizlere sunan firmamız, aynı zamanda müzik ve ses sistemleri konusunda da kaliteli ve profesyonel bir hizmet sunuyor.
Zenne kiralama hizmetinde, erkek oryantal dansçıya, dans konseptine uygun kıyafetler giydiriliyor. Yine konsept ile uyumlu bir müzik eşliğinde gösterisini sunan dansçı, misafirlerinizi coşturarak gecenin çok daha eğlenceli ve sıradanlıktan uzak bir çizgide ilerlemesini sağlıyor.
Dans Ekibi Kiralama Fiyatları
Sizler de düğün ve kına gecesi organizasyonlarınızda farklılıktan ve özgünlükten yana iseniz, dansçı ve dans ekiplerimiz arasından zenne ve dansöz kiralama konseptini tercih edebilirsiniz. Uygun fiyatlı dans ekibi kiralama hizmeti veren firmamız, efe ekibi kiralama gibi hizmetler de sunmaktadır.
__________________
Aylık SEO çalışmaları ile rakiplerinizden önden olabilir, markanızı kitlelere tanıtabilir ve gelirinizi arttırabilirsiniz. Aylık SEO çalışmaları periyodik olarak devam etmesi durumunda kalıcı bir backlink inşası sağlar, doğal olarak kalıcı ve uzun sürede gerçekleştirilen SEO çalışmaları başarı getirir, daha fazla bilgi sahibi olmak ürün ve hizmetlerimizden yararlanmak için Dişli Medya SEO ve Web hizmetleri adresini ziyaret edebilirsiniz.
resthit isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla