Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Temmuz 2016, 11:56   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Ankara Su Tesisatçısı



Ankara Su Tesisatçısı

Bazen her alanda olduğu gibi su ve suyun giderleri, lavabo tıkanıklığı, su kaçağı, musluk bozulması gibi istenmeyen ve çevreye zarar verebilecek su arıza işleri meydana gelmektedir. Bazen ister istemez bu sorunlarla karşılaşılması durumunda eli yatkın bireyler kendileri tamir etmeyi tercih ederlerken kimi bireyler ise arızaya dokunmadan su tesisatçısı tarafından yapılması anlayışı içindedirler. Aslında arızaya dokunulmadan çevrenin temizliği ve düzenliliği için uzman ekiplere bırakılması en doğru karardır.

Ankara’da su kaçak tespitini yayan ve her türlü su arızalarını giderebilmek için hizmet veren sıhhi tesisat Ankara halkına 7/24 saat hizmet vererek her türlü su arıza, musluk tamiri, kalorifer tamiri gibi yapılması zor işleri h uzman ekipmanları ile çabucak gidermektedir. *Su kaçağı bulma hizmetlerinde ve diğer alt yapı sistemlerinde ve her türlü tıkanık sorunlarının çözülmesinde gereken işlemlerin başında yer almaktadır.

Lavabo ve lavabo gider borularının tıkanması durumunda tıkanıklık açma hizmeti ile müşterilerini memnun etme çabası işindedirler. Her türlü su arıza su kaçağı, lavabo tıkanıklığı tek başına içinden çıkılmayacak su arıza işlerinde sukacaktespitiankara.com internet sitesini ziyaret ederek iletişime geçebilirsiniz.

Ayrıca marka kombi veya tesisatlarının sökülmeden makine ve koruyucular ile tamiri ürüne zarar vermeden uzman ekipmanları ile yapılmaktadır Petek tamiri hususunda endişe edilmeden. Haber verilmesi durumunda acil olarak uzman ekipler tarafında yaklaşık bir saat içinde tamiri yapılmaktadır. Sıhhi su tesisatçısı müşteri memnuniyetini her zaman ilke edilip uygun fiyatlarla hizmet vermektedir.

sukacaktespitiankara.com
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla