Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Temmuz 2016, 16:26   #1
mesut78
Keyifli~Üye
 
mesut78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 09 Temmuz 2016
Mesajlar: 116
mesut78 is on a distinguished road
Puanlar: 765, Seviye: 1
Puanlar: 765, Seviye: 1 Puanlar: 765, Seviye: 1 Puanlar: 765, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Hosting Desteğinde Tek Adres

Hosting Desteğinde Tek Adres
İster kişisel markanızı, isterseniz firmanızı tanıtıyor olun, bu teknoloji çağında internetten sonuna kadar faydalanmak zorundasınız. Tanıtım ve pazarlamanın bireysel olarak yapıldığı, kapıdan kapıya dolaşılarak yapılan aktiviteler artık geçmişin karanlık günlerinde kaldı. Devir, tek tuşla milyonlara ulaşma devri. Markanızı en etkin biçimde tanıtmak ve sürdürülebilir bir başarı oranı yakalamak için bir internet sitesine sahip olmalısınız. Her şeyden de önemlisi, internet siteniz markanızı temsil edebilecek kadar gelişmiş bir teknik altyapıya sahip olmalı. Teknik altyapıyı oluşturan detay hosting hizmetidir. Barındırma hizmeti olarak Türkçeleştirilen bu kavram, bir internet sitesinde sunulan tüm sayfa, resim ve verilerin tüm kullanıcıların erişimine açık bir bilgisayarda tutulması olarak özetlenebilir. Erişimi kolay bir sayfa yapmak için hosting hizmetinin hızlı bir bağlantıya sahip olması, geniş bir saklama kapasitesine sahip olması gerekir. Hız konusunda sıkıntı yaşamak, izleyici ve müşteri kaybetmek anlamına gelir, bu nedenle hosting hizmeti alırken öncelikli olarak hıza dikkat etmelisiniz. Hizmet performansını etkileyen diğer faktörler depolama alanı, bant genişlikleri (site trafiği), linux hosting dahil tüm sistemlere destek verilip verilmediği, ssl desteği içeren güvenlik sertifikalarıdır.
Ayrıntılı görünen ancak temelde benzer prensiplere sahip olan farklı sunucu işletim sistemi tiplerine göre farklı hostingler bulunmaktadır. Eğer asp tabanlı, Microsoft SQL yazılımlarını çalıştıran bir platform kurmak isteniyorsa, kişi windows hosting seçeneğini tercih etmelidir. Php bazlı portal veya forum tipi oluşumlar için kullanım kolaylığı ve php yazılım gereksinimlerine yönelik ek modül kurulum imkanları nedeniyle Linux tipi hosting sistemi uygun olacaktır. Teknik detaylar arasında sıkıntı çekiyor olabilirsiniz, hiç sorun değil. Size düşen tek şey, nasıl bir internet sitesine sahip olmak istediğinizi bilmektir. İnternet sitenizin yapısını, hedef kitlesini, kullanım araçlarını düşünün ve planlarınıza uygun hosting kurulumlarını Serneta olarak belirleyelim. Verimli bir hosting kurulumunun yanısıra, tanınırlığı ve bilinirliği arttıran seo yazılımları da iyi bir internet profilinin olmazsa olmazlarındandır. İnternetin bir sürü gerçek ve tüzel kişi barındıran kalabalık ve karanlık dehlizlerinde markanızın önünü açmanın tek yolu seo teknolojisidir. Search Engine Optimization (SEO) hosting kurulumu sayesinde spesifik anahtar kelimeli içeriklerinizi yerleştirdiğiniz her internet sitesi farklı C sınıf ve üzeri IP adreslerine sahip kaynaklarda barınır ve tüm bu kaynaklara tek bir kontrol panelinden ulaşabilirsiniz. Etkin bir hosting hizmeti sayesinde internet kullanıcıları tarafından sıklıkla kullanılan arama motorlarında en üst sıralarda çıkabilirsiniz. Böylece ilgili bir arama yapıldığında, kullanıcılar başka sitelere çekilmeden yani internetin kalabalık ortamında kaybolmadan doğrudan size ulaşır. Paylaştığınız bilgiler okunur, hizmetlerinizi potansiyel müşteriler görür, siteniz hit üstüne hit alır ve reklam gelirleriniz katlanır. İnternet dünyasında herşey birbirine bağlı ve başarıya ulaşmak için teknik altyapı zincirini doğru bir biçimde, usta ellerin desteğiyle kurmalısınız.
Serneta İnternet Hizmetleri sayesinde internet sitenizin hiçbir eksiği kalmayacak. Seo hosting başta olmak üzere hosting hizmetleri, dedicated server, vds sunucu, hazır ve özel tasarımlı whmcs temalı web tasarımları, toplu sms ve ssl sertifikası gibi her tür teknolojik destek konusunda Serneta yanınızda. Projenizi tasarlayın ve hayal ettiklerinizi uzman ekibimize aktarın. Projenizi birlikte geliştirelim ve hayata geçirelim. İnternet siteniz, kişisel markanız demektir. Kişisel markanızı en üst seviyeye taşımak ve ona iyi bir internet profili hazırlamak için yapmanız gereken tek şey Serneta’nın tecrübeli çalışanlarına başvurmak. İnternet sitenizi hangi konuda olursa olsun teknoloji çağına uygun, işlevsel bir hale getirmek için çalışıyoruz.
mesut78 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla