Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Temmuz 2016, 22:26   #1
resthit
Keyifli~Üye
 
resthit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2013
Mesajlar: 501
resthit is on a distinguished road
Puanlar: 11.700, Seviye: 1
Puanlar: 11.700, Seviye: 1 Puanlar: 11.700, Seviye: 1 Puanlar: 11.700, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 13%
Etkinlik: 13% Etkinlik: 13% Etkinlik: 13%
Standart Bindallı Ve Kaftan Kiralama


Günümüzde birçok faaliyet kullanımında etkin halde olan bindallı ve kaftan elbiseler geleneksel ve yöresel düşünce yapısına uygun olmasıyla birlikte daha çok evlilik öncesi prova gibi olan kına gecelerinde nişanlarda vs. gibi yerlerde kullanılmasıyla dikkat çekmektedir. Günümüzde artık geleneksel olmasıyla birlikte fiyatların da artış göstermesiyle birlikte bindallı ve kaftan satın alımı yerine kiralamak, hem istenilen şekilde giyinilmesine hem de maliyetinin çok uçuk fiyatlarda olmamasıyla birlikte daha çok seçilen bir yol olmaktadır. Günümüzde birçok kaftan kiralama ve satış ile ilgili işletmeler mevcut olup geleneksel kıyafetleri bulmak çok zor olmamaktadır.
Özel Gecelere Özel Kıyafetler
Günümüzün her ne kadar modası ışıl ışıl parlayan elbiseler veya kombinler olsa da artık özel geceler için veya evlilik provası olarak gösterilen kına gecelerinde giyilen kıyafetler genellikle kaftan veya bindallı olarak seçilmektedir. Genellikle düğünlerde vs. gibi tek sefer kullanım alanlarına sahip olan elbiseler veya ürünler için satın almaktan ziyade kiralamak tercih edilmektedir ve bunlar arasında bindallı ve kaftan kiralama da mevcut olup çok fazla maliyet gerektirmeden istenilen şık görünüme sahip olabilirsiniz.
Geleneksel Kıyafetler İle Şık Görünüm
Özel günlerinizde giymek istediğiniz geleneksel kıyafetler içerisinde kesinlikle yer alan kaftan ve bindallı ile birlikte kesinlikle bu isteğiniz yerine gelmiş olacaktır. Adeta sizleri Osmanlı zamanına götürecek şekilde tasarlanmış olan bu elbiseler ile birlikte istediğiniz görünümü elde edebilirsiniz. Artık bu tarz kıyafetlerin kullanım alanlarının kısıtlı kalmasıyla birlikte tek sefer kullanım alanına dönüşmesi söz konusu olunca bindallı kiralama üzerine faaliyetler süregelmektedir.
__________________
Aylık SEO çalışmaları ile rakiplerinizden önden olabilir, markanızı kitlelere tanıtabilir ve gelirinizi arttırabilirsiniz. Aylık SEO çalışmaları periyodik olarak devam etmesi durumunda kalıcı bir backlink inşası sağlar, doğal olarak kalıcı ve uzun sürede gerçekleştirilen SEO çalışmaları başarı getirir, daha fazla bilgi sahibi olmak ürün ve hizmetlerimizden yararlanmak için Dişli Medya SEO ve Web hizmetleri adresini ziyaret edebilirsiniz.
resthit isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla