Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Temmuz 2016, 00:59   #1
mesut78
Keyifli~Üye
 
mesut78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 09 Temmuz 2016
Mesajlar: 116
mesut78 is on a distinguished road
Puanlar: 765, Seviye: 1
Puanlar: 765, Seviye: 1 Puanlar: 765, Seviye: 1 Puanlar: 765, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart LambaTurka - Mekana Özel Aydınlatma Tasarımları

Mekana Özel Aydınlatma Tasarımları
Aydınlatma yalnızca bir evin ışıklandırılması şeklinde düşünülmemelidir. Aynı zamanda bir kültürün yansıması ve estetiğidir. Eğer ki ona yalnızca dekoratif anlamda bakarsanız o zaman o ışığın derinindeki mükemmelliği asla göremezsiniz. Lamba Turka olarak kesinlikle her zaman bu önemin farkında olduk bu nedenle de kişiye ve evlere özel tasarlamış olduğumuz lambalarımızı siz değerli müşterilerimize sunmayı kendimize bir görev edindik.
Bizim kültürümüzde aydınlatma estetiği Selçukludan Osmanlı’ dan gelmektedir. Bu nedenle bizlerde Lamba Turka olarak Osmanlı aydınlatma döneminin motiflerini ve çizgilerini tasarımlarımıza işlemekteyiz. Firmamız bodrum’ da hizmet vermektedir ürünlerimizde genellikle tasarım çalışmalarımızı müşterilerimizle ya da müşterilerimizin istediği doğrultuda tasarlamaktayız.
Şu an gelmiş olduğumuz nokta itibariyle bakarsanız aydınlatma sektörü oldukça hızlı bir şekilde tüketilen ürünler arasında genellikle insanlar bozulduğunda atıp yerine yenisini takmayı tercih ediyorlar ancak bizimle birlikte kendi tasarımlarını gerçekleştirdiklerinde gerçek manada tasarımın hem keyifli hem de kendileri için ne kadar önemli olduğunu göreceklerdir. Firmamız fiyatlarımız konusunda her zaman müşteri memnuniyetini esas almaktadır bu nedenle de uygun ve de kaliteli tasarımları siz değerli müşterilerine sunmaktadır.
Aydınlatmanın Osmanlı döneminden bu yana bizim için önemli olduğunu söyledik ancak bir de geleceğin teknolojisi vardır. şu an en fazla tercih edilen ve ekonomik anlamda tasarruf sağlayan LED lambalar neredeyse her eve ve tasarıma girmeyi başardı. Özellikle ısınmaması ve de yere düştüğünde dahi kırılmaması uzun dönem kullanım için hazırlanmıştır.* Sitemiz LambaTurka.com ‘ a girip ürün kataloglarımızı incelediğiniz de aslında ne demek istediğimizi çok iyi anlayacaksınız.
Firmamıza internet sitemizde yer alan telefon numaralarından istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz. Özellikle geniş mekanlarınız için bizimle görüşmek istediğiniz de ilk önce sizin için görevlendirmiş olduğumuz personellerimiz mekanınıza gelerek ister ottoman lamps isterseniz de modern tasarımları beğeninize göre tasarlayacaklardır.* Bizim için aydınlatma sektöründe imkansız hiçbir zaman söz konusu değildir bu yüzden isterseniz bize gelmeden kendi tasarlamış olduğunuz kafanızda fikirleri birlikte rahatlıkla gerçekleştirebiliriz.
*Aydınlatmada tasarım bizim işimiz tasarımlarımızın keyfini sürmek ise sizin işiniz.
mesut78 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla