Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Temmuz 2016, 14:42   #1
coestar333
Keyifli~Üye
 
coestar333 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 21 Haziran 2015
Mesajlar: 104
coestar333 is on a distinguished road
Puanlar: 1.506, Seviye: 1
Puanlar: 1.506, Seviye: 1 Puanlar: 1.506, Seviye: 1 Puanlar: 1.506, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart lr ürünleri

Site Adı: İsortagimol
Site Kategori: LR
Site Yaşı: Bilinmiyor
Site Sahibi: Yetkili
Site Hakkında;

Herkes birilerinden LR sözcüğünü duymakta ve LR Nedir? diye birçok soru işaretleri ile ne işe yaradığını düşünmektedirler.

En azından ilk etapta sizin anlayabileceği bir dilden bu sistemi sizlere açıklamak gerekirse; Öncelik ile LR yani tam firma ismi olarak ”LR Health & Beauty Systems” 30 senedir Kozmetik pazarında olan Alman firmasıdır. Türkiye piyasasına girmesi ise çok olmadı ve Türkiye’de böyle işleri takip eden başka firmalarda (Benzer firma) çalışan fazlası İş Ortakları bu firmayı tercih etmiştir.

LR Network sistemi ile çalışan bir sistem olup, ürün yelpazesi de çok geniş bir firmadır. Firmanın üretmiş bulunduğu ürünler ise genel olarak bitkisel olarak üretilmektedir. En çok tercih edilmesindeki nedense budur. Bitki özü olarak sarf edilen ”Aleo Vera” ile fazlası cilt rahatsızlıklarına iyi gelmektedir.

Genellikle çocuklu ailelerin bu ürünü tercih etmesindeki neden ise çocuklar için acil yardım setinin bulunması ve bu setin içindeki ürünlerin çok yararlı olmasıdır. Hem de Kozmetik açısından da tespit edilen firmanın birçok tanınan ünlü markaya göre hem müsait hem de nitelikli LR Makyaj Ürünleri üretmektedir. Firmamızın genel ürün özellikleri kısaca bu türdendir.

LR kayıt ve LR ürünleri hakkında daha kapsamlı bilgi almak ve bu konuda uzman birilerine ulaşmak için isortagimol.com adresini ziyaret etmelisiniz.
coestar333 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla