Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Temmuz 2016, 19:07   #1
Seoptimizasyon
Keyifli~Üye
 
Seoptimizasyon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 02 Haziran 2014
Mesajlar: 603
Seoptimizasyon is on a distinguished road
Puanlar: 5.156, Seviye: 1
Puanlar: 5.156, Seviye: 1 Puanlar: 5.156, Seviye: 1 Puanlar: 5.156, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 89%
Etkinlik: 89% Etkinlik: 89% Etkinlik: 89%
Standart Pokemon GO Hilesi


Pokemon Hilesi mi arıyorsunuz? Pokemon GO henüz çok az sayıda ülkede resmi olarak yayınlanmış olmasına rağmen tüm dünyada çılgınca yayılmaya devam ediyor. Ülkemizde de Pokemon GOoynayanların sayısı azımsanmayacak kadar çok! Herkesi bir pokemon çılgınlığı sarmış durumda.
Oyunun mantığı gereği sürekli yürümemiz, pokestop denilen yerlere uğrayarak poketop (pokeball) toplamamız ve tabiki pokemon yakalamamız gerekiyor. Bunun için de sokaklara düşmek ve yürümek zorundayız.
Pokemon GO Hilesi sayesinde bütün bunları kolayca yapabilirsiniz. Poketopum bitti ne yapacağım diye kara kara düşünmenize gerek yok. Sınırsız poketop alabilir, otomatik olarak gezerek pokestop denen noktalara ulaşabilir ve istediğiniz kadar poketop ve item kasabilirsiniz. Peki tüm bunları nasıl yapacaksınız?
TeknoAbla sizler için pokemon hilesinin nasıl yapılacağını detaylıca yazdı. Hemen tekno ablanızı ziyaret ederek gerekli bilgilere ve programların indirme linklerine ulaşabilirsiniz. Pokemon hile konusunda bilmeniz gereken tüm püf noktaları da yine TeknoAbla tarafından yazıldı ve sizleri bekliyor. Zaman kaybetmeden aşağıdaki linke tıklayarak Pokemon GO Hilesi nasıl yapılır öğrenin: http://www.teknoabla.com/pokemon-hilesi-bedava-poketop-ve-itemler/
Seoptimizasyon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla