Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31 Temmuz 2016, 21:26   #1
recepdaa
Keyifli~Üye
 
recepdaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 01 Temmuz 2015
Mesajlar: 116
recepdaa is on a distinguished road
Puanlar: 1.523, Seviye: 1
Puanlar: 1.523, Seviye: 1 Puanlar: 1.523, Seviye: 1 Puanlar: 1.523, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart alüminyum menfez

Menfez bir ortamda bulunan kullanılmış yani kirli havayı toplayarak emen ekipmanlara denir. Havayı ister içe isterseniz dışa aktarabilirsiniz. Özellikle evlerde banyo ve lavabolarda menfez sistemini kullanarak hava sirkülasyonunu sağlayabilirsiniz. Genellikle evlerde tercih edilen dekoratif Alüminyum Menfez*modellerimiz de bulunmaktadır. Banyo ve lavabolarda kullanabileceğiniz paslanmaz Banyo Menfezi*veya Plastik Menfez*ile**banyonuzda biriken buharı ve kokuyu dışarı atmanızı sağlar. Birbirinden farklı bir çok ürünümüzün olduğu bu kategoride ürünlerimizde bulunan ayar mandalları bulunmaktadır bu mandallarla dilediğiniz an havanlandırmayı çalıştırabilir dilediğiniz anda kapatabilirsiniz.

Menfez, kullanılacak banyonun havalandırmanın bulunduğu bölgeye göre farklı şekillerde montaj edilmektedir. Alüminyum veya sert plastik malzemeleri ile üretilen Banyo Menfezi ürünelerimizin montajı çok kolaydır. Kendi özel vidaları ile montaj yapılabileceği gibi, yapıştırma işlemi ile de montajı yapılabilmektedir. Yapıştırma işlemi sırasında kesinlikle bir görevlinin bulunması gereklidir.

İnternet sitemizden havalandırma sistemlerini inceleyebilir ve sipariş verebilirsiniz. En uygun fiyatları bulabileceğiniz bu platformda birincil hedefimiz müşteri memnuniyetidir.
recepdaa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla