Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31 Temmuz 2016, 21:43   #1
recepdaa
Keyifli~Üye
 
recepdaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 01 Temmuz 2015
Mesajlar: 116
recepdaa is on a distinguished road
Puanlar: 1.523, Seviye: 1
Puanlar: 1.523, Seviye: 1 Puanlar: 1.523, Seviye: 1 Puanlar: 1.523, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart havalandırma fanı

Havalandırma Fanı*ortamdaki havanın temizlenmesi için kullanılan elektirikle çalışan bir alettir.

Ortamdaki havanın içeri yada dışarı çıkmasını sağlamak amacıyla kullanılmaktadır. Son dönemlerde yapılan tüm binalarda bu Havalandırma Fanları kullanılmaktadır.

Yeteri düzeyde sıcaklık ve basınç farkını meydana getiremeyen kısa bacalarda veya kayıpları çok fazla olan uzun baca sistemlerinde çekiş gücü yetersiz olmaktadır. İşte burda devreye Baca Fanı*girmektedir. Baca fanı kullanarak kısa veya uzun bacalarda çekiş gücünü yükseltebilirsiniz.

Banyo Fanı, banyonun kötü kokusunu ve fazla su buharı ile nemi dışarıya çıkartmaya yarayan aletlerdir. Pencere ve panellere monte edilebilen Banyo Fanları ile sağlıklı ve temiz bir hava oluşturmanızı sağlar.

İnternet sitemizde ev ve iş yerlerinde kullanılan fanların yanı sıra Sanayi Tipi Fanlarda mevcuttur. Bu fanlar hava temizlemek için kullanıldığı gibi ısınma yada serinlemek için de kullanılmaktadır.

Web sitemizde Havalandırma Fanı kategorimizde onlarca çeşit Fanlarımız mevcuttur.**İstediğiniz boyutta bir fan sistemi bulabilirsiniz. Ürünlerimizin tümünde firma garantisi bulunmaktadır.
recepdaa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla