Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Ağustos 2016, 02:45   #1
recepdaa
Keyifli~Üye
 
recepdaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 01 Temmuz 2015
Mesajlar: 116
recepdaa is on a distinguished road
Puanlar: 1.523, Seviye: 1
Puanlar: 1.523, Seviye: 1 Puanlar: 1.523, Seviye: 1 Puanlar: 1.523, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart pvc zemin kaplama

Evlerimizde mekanın güzelliği adına ilgimizi yoğunlaştırmamız gereken alanlar evlerimizin zeminleridir. Son zamanlarda evlerin zeminleri söz konusu olduğunda en çok tercih edilen güzelleştirme işlemi pvc zemin kaplama oluyor.Pvc zemin kaplamagerçekleştirilirken ilk adım odanın ölçümünün mezura ile gerçekleştirilmesidir.

Pvc yi rulo halindeyken çok bekletmemeli hemen sermeliyiz. Aksi halde havanın neminden sertleşebilir. Bunun için zemini, üzerinde bulunan toz, çatlak, yarık, boya ve yağdan arındırmalıyız. Yapıştırıcıyı ince dişli mala ile zemine yaymalı ve sonra pvc malzemesi yapıştırıcı üzerine serilmeli hava boşlukları ovuşturularak çıkarılmalıdır. Pvc yi odanın içine serdikten sonra çelik mastar yardımıyla fazla kalan kısımlarda kesilmelidir.

Altta kalan havanın tamamen çıkarılması ve pvc nin tam oturması için; çek pası ileri geri hareket ettirerek son işlemi de gerçekleştirmiş oluruz. Elbette*pvc zemin kaplama*işlemini yapabileceğine inanan herkes gerçekleştirebilir. Lakin her zaman işi uzmanına bırakmak en iyisidir.
recepdaa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla