Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Ağustos 2016, 05:25   #1
resthit
Keyifli~Üye
 
resthit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2013
Mesajlar: 501
resthit is on a distinguished road
Puanlar: 11.700, Seviye: 1
Puanlar: 11.700, Seviye: 1 Puanlar: 11.700, Seviye: 1 Puanlar: 11.700, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 13%
Etkinlik: 13% Etkinlik: 13% Etkinlik: 13%
Standart Celalettin Hakan Katırcı kim ?

Gerek kişilik özellikleri ve gerekse ticari faaliyetleri ile Konya ilinin sürekli gündeminde olan ve başarıları ile anılan Celalettin Hakan Katırcı sahip olduğu olgun ve seviyeli yaşam tarzı ile gerek Konyalılara ve gerekse kendisi gibi ticari alanda faaliyet gösteren girişimcilere örnek teşkil etmektedir. Özellikle Konya gençlerine hitabeden Sayın Katırcı Bu anlamda gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durması için sosyal faaliyetler de de yer almaktadır.

Spora olan düşkünlüğü

Daima zinde ve enerjik olmasını spora olan düşkünlüğüyle bağdaştıran Sayın Celalettin Katırcı bu kapsamda gençlerin sportif faaliyetlerde yer almalarını ve düzenli olarak spor yapmalarını tavsiye etmektedir. Spora olan düşkünlüğünü sadece bireysel anlamda bırakmayıp aynı zamanda Spor Tesisi açarak Konya halkının da etkin bir biçimde Spor yapmasını sağlayan Sayın Katırcı bu yönüyle de örnek bir kişilik olarak bilinmektedir.

Toplumsal yaşamı

Toplumda edindiği örnek kişiliği ile Konyalılar tarafından sevilen CELALETTİN HAKAN KATIRCI sürdürmekte olduğu bireysel ve toplumsal yaşam ile de ahlaki değerlerin ne kadar önemli olduğunu bizlere bir kez daha göstermiştir. İş konusundaki hırslı ve tavizsiz kişiliğinin arkasında insanları seven ve onlara değer veren bir ruh yatmaktadır. Bu yönüyle Celalettin Bey toplum yaşamının gelişmesi için büyük çabalar sarf etmektedir. Toplumsal organizasyonlarda aktif olarak görev alan Sayın Katırcı bunu bir vatandaşlık görevi olarak görmektedir.

Celalettin Hakan Katırcı
__________________
Aylık SEO çalışmaları ile rakiplerinizden önden olabilir, markanızı kitlelere tanıtabilir ve gelirinizi arttırabilirsiniz. Aylık SEO çalışmaları periyodik olarak devam etmesi durumunda kalıcı bir backlink inşası sağlar, doğal olarak kalıcı ve uzun sürede gerçekleştirilen SEO çalışmaları başarı getirir, daha fazla bilgi sahibi olmak ürün ve hizmetlerimizden yararlanmak için Dişli Medya SEO ve Web hizmetleri adresini ziyaret edebilirsiniz.
resthit isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla