Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Ağustos 2016, 16:15   #1
recepdaa
Keyifli~Üye
 
recepdaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 01 Temmuz 2015
Mesajlar: 116
recepdaa is on a distinguished road
Puanlar: 1.523, Seviye: 1
Puanlar: 1.523, Seviye: 1 Puanlar: 1.523, Seviye: 1 Puanlar: 1.523, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart ev tipi ürünler

Havalandırma sistemleri sadece fabrikalar veya büyük çalışma alanları için kullanılmamaktadır. Bunun yanı sıra aslında en çok önem vermemiz gereken alan evlerdir. Kategorilerimiz arasında yer alan Ev Tipi Ürünler*içerisinde mutfak,**banyo, lavabo yada normal odalarınız için ısıtma ve soğutma sistemleri bulabileceksiniz.

Mutfakta pişen yemeklerin ağır kokularını gidermek için kullanılan Mutfak Aspiratörü*genel anlamda havada bulunan duman, is koku vb yabancı maddeleri emerek ortamda temiz havanın kalmasını sağlar. Mutfak Aspiratörünü kullanıcağınız alanın boyutlarına göre internet sitemizden istediğiniz modeli seçebilirsiniz.
Havalandırma sistemi denildiğinde akla ilk gelen ve en sık kullanılan klimaları siz değerli müşterilerimize en kaliteli ve en uygun fiyatlarla sunuyoruz. Kullanılacak ortamın büyüklüğüne bağlı olarak farklı debi özellikleri ile sizlere sunulmuş olan havalandırma ürünlerimiz sayesinde yaz günlerinde serin bir havaya sahip olmanın yanı sıra kış aylarında da ekonomik bir ısınma sağlayacaksınız.
recepdaa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla