Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Ağustos 2016, 15:24   #1
resthit
Keyifli~Üye
 
resthit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2013
Mesajlar: 501
resthit is on a distinguished road
Puanlar: 11.700, Seviye: 1
Puanlar: 11.700, Seviye: 1 Puanlar: 11.700, Seviye: 1 Puanlar: 11.700, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 13%
Etkinlik: 13% Etkinlik: 13% Etkinlik: 13%
Standart Astropay Kart

Tüm dünyada hızla yayılan ödeme yöntemlerinden biriside ön ödemeli kartlardır. ön ödemeli kartlardan birisi olan astropay kartlar ile ödemeler hızlı ve kolay şekilde yapılabilmektedir. ön ödemeli kartların en büyük özelliği ise anonim olmalarıdır. yani ödeme yapılan ve ödeme yapan birbirlerinin şahsi bilgilerini bilmemektedir. astropay kart'da ülkemizde ön ödemeli kart kullananları düşünerek piyasaya girmiştir. astropay kart verdiği güven, sağladığı imkanlar ve işlemlerin hızlı ve ödemelerin güvenli olması dolayısıyla kısa süre içerisinde kullananlar arasında tercih edilir hale gelmiştir. astropay karta sahip olmak için yapılması gereken çok basittir. öncelikle astropay kart bayisi ile iletişime geçmek gerekmektedir. güler yüzlü uzman personel tarafından size yapmanız gerekenler en ince ayrıntısına kadar anlatılmaktadır. atacağınız adımlar ve yapmanız gerekenler size bildirildikten sonra sizinle tekrar irtibat kurulur. yatırmanız gereken meblağın ödeme bilgilerini ilettikten sonra size 16 haneden oluşan astropay kart numarası verilir. bu numara ile birlikte 3 haneli astropay kart güvenlik kodu verilir. ayrıca kartınızı en geç ne zamana kadar kullanabileceğinizi gösteren son kullanım tarihine ait ay ve yıl bilgisi verilir.
"ön ödemeli kartları neden kullanmak gereği duyarız." diye aklınıza sorular gelebilir. bu soruların tek cevabı vardır aslında: güvenlik. ön ödemeli kart olan astropay card kullanarak hesabınızdan ya da kredi kartınızdan yetkisiz şekilde para transferi yapılmasının önüne geçmektedir.
__________________
Aylık SEO çalışmaları ile rakiplerinizden önden olabilir, markanızı kitlelere tanıtabilir ve gelirinizi arttırabilirsiniz. Aylık SEO çalışmaları periyodik olarak devam etmesi durumunda kalıcı bir backlink inşası sağlar, doğal olarak kalıcı ve uzun sürede gerçekleştirilen SEO çalışmaları başarı getirir, daha fazla bilgi sahibi olmak ürün ve hizmetlerimizden yararlanmak için Dişli Medya SEO ve Web hizmetleri adresini ziyaret edebilirsiniz.
resthit isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla