Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Ağustos 2016, 23:31   #1
coestar333
Keyifli~Üye
 
coestar333 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 21 Haziran 2015
Mesajlar: 104
coestar333 is on a distinguished road
Puanlar: 1.506, Seviye: 1
Puanlar: 1.506, Seviye: 1 Puanlar: 1.506, Seviye: 1 Puanlar: 1.506, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart vampir avlayarak para kazan

Site Adı: http://vampiravcisi.com/
Site Kategori: Oyun oyna kazan
Site Yaşı: Bilinmiyor
Site Sahibi: Yetkililer
Site Hakkında;

Vampir Avcısı
Vampir avlayarak para kazanmak istemez misiniz ? Bu sorunun cevabını evet diyorsanız vampir avlayarak hem para kazanabilir hem de keyifli dakikalar geçirebilirsiniz. Vampir avcısına kolay bir şekilde kullanıcı adı, eposta adresi ve şifre belirleyerek kaydolabilirsiniz. Kaydolduktan sonra giriş yapıp hemen avcılara göz atabilir ve 12 adet belirlenen avcılardan bir tanesini satın alabilirsiniz. Size oyuna başlarken ücretsiz olarak 1700 elmas verilmekte olup bunun kolayca bir avcı alabilirsiniz.
Aldığınız avcılar ile saatlik olarak belli bir sayıda avcı avlamakta olup bunun karşılığında belli bir sayıda elmas tüketmektedir. Her karakterin saatte avladığı farklı sayıları bulunmakta olup bunlar alacağınız avcı karakterine göre değişim göstermektedir. Aldığınız karakter ne kadar çok vampir avlarsa masrafı kadar çok fazla olduğunu unutmayınız.
Avladığınız vampirleri kolay bir şekilde satabilir ve bunlar ile elmas elde edebilirsiniz. Elde ettiğiniz elmaslar ile yeni avcılar satın alabilir ve bu sayede daha fazla avcı sayesinde saatte daha fazla vampir elde edebilirsiniz. Ancak saatte çok yüksek depolama yapabilmek için deponuzun buna yeterli olması gerekmektedir. Deponuzu elmas ile seviye seviye yükseltmeniz gerekmektedir. Ne kadar çok depo kapasiteniz olursa o kadar çok vampir depolayabilirsiniz.
Oyun her gün size fırsatlar sunmakta olup fırsatları takip ettiğiniz bonus olarak elmas, avcı, depolama alanı gibi bir çok sürpriz hediye vermektedir. Her gün güncellenen bu fırsatlar ile oyunu daha kolay bir ve zevkli bir şekilde oynamanıza imkan tanımaktadır.
Bütün oyuncular ile bir sıralama tablosu oluşturulmakta ve tabloda ilk 3 giren oyunculara ücretsiz olarak 250 elmas hediye edilmektedir. Ayrıca sıralama tablosuna girerek oyunu oynayan kişiler arasından kaçıncı sırada olduğunuzu kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz. oyun üzerinden para kazan
Kolay bir şekilde elmas kazanmak isteyen kişiler ise referansları ile birlikte getirdikleri oyuncuların üzerinden kazandıkları vampirleri sattıktan sonra  kendilerine hediye olarak verilmektedir. Burada dikkat edilmesi gereken husus ise kendi referansları ile sisteme üye olup kötü niyetle kullananlar sistem tarafından otomatik olarak banlamaktadır.
Kazandığınız elmaslar ile para kazanmak çok kolay. Kazandığınız elmasları paraya dönüştürebilirsiniz. Evet gerçek paraya dönüştürebilirsiniz. Dönüştürdüğünüz gerçek paraya para çekme talebi oluşturarak kolay bir şekilde istediğiniz hesabınıza ödeme alabilirsiniz. Para çekme talebinizi 3 TL üstünde paranız biriktiği zaman talep edebilirsiniz. Banka hesabınıza en kısa zamanda ödemesi yapılmaktadır. Eğer ki banka hesabınıza para talep etmek istemiyorsanız bunu kontör şeklinde isteyebilirsiniz. Yalnız kontör şeklinde istemek için en az 10 TL olması gerekmektedir.
Oyun oynayarak para kazanmak için kendinize farklı stratejiler üretebilirsiniz. İsterseniz ücretli bir şekilde elmas alabilir aldığınız bu elmaslar sayesinde avcılar satın alabilir ve daha fazla vampir avlayabilirsiniz. Ne kadar çok vampir avlayarak satarsanız o kadar çok para kazanabilirsiniz.
Sitemiz : http://vampiravcisi.com/
coestar333 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla