Konu: Hospita Car
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Ağustos 2016, 18:44   #1
tarkandmr
Keyifli~Üye
 
tarkandmr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 26 Mart 2016
Mesajlar: 102
tarkandmr is on a distinguished road
Puanlar: 950, Seviye: 1
Puanlar: 950, Seviye: 1 Puanlar: 950, Seviye: 1 Puanlar: 950, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 67%
Etkinlik: 67% Etkinlik: 67% Etkinlik: 67%
Standart Hospita Car



Bahçelievler Oto Ekspertiz istasyonunda araçlar dyno testi ile mercek altına alınmaktadır. Araçtaki motorun tork değerleri ve gücü grafiksel olarak hazırlanıp tam bir analize tabi tutulur. Bu testler sonucunda motordaki eksikler ortaya çıkarılır, sorunlar tespit edilir.

Kontrol güç ünitesi ile analize başlanır ve bu araçtaki daha önce hangi arızalar yaşanmışsa raporda müşteriye sunulur. Bu aracın motorunda herhangi bir arıza varsa yine aynı şekilde raporda belirtilir. Motor şanzıman ve göstergeler gibi sistemleri dyno testi ile kontrol edilir. İlgili araç dyno test cihazına bağlandığında aracın motorunun ne kadar güç ürettiği ve aktarma kısımlarında güç kayıp edip etmediği ölçülür ve bu testler sonucunda rapor hazırlanır.

Bahçelievler Oto Ekspertiz titizlikle yaptığı testler sonucunda kısa sürede araç hakkında detaylı ve güvenilir bilgi sunar. Eğer ki bahsettiğimiz hususlarda yeterli bilgiye sahip birisi değilseniz, Bahçelievler Oto Ekspertiz bu konudaki düşüncelerinizi tamamlamaktadır.

Bahçelievler Oto Ekspertiz istasyonu, uzman motor ve kaporta ustaları ile kullanmış olduğu cihazlar ve yaptığı testler sonucunda rapor hazırlar ve sizin bilginize sunar. İkinci el alacağınız otomobilin motor aksamları sağlam mı, bu aksamlar çalışsa bile ne kadar güvenilir ve araç standartlarına uygun mu sorularını Bahçelievler Oto Ekspertiz ekibi sayesinde açığa çıkarabilirsiniz. Aracın motor kısmında herhangi bir arıza,kaçak ya da sızdırma gibi problemler mevcutsa size sunulmuş olacak raporda özellikle belirtilir.

Bahçelievler Oto Ekspertiz hizmeti ile almayı düşündüğünüz otomobilin motor aksamının sağlamlığını sizin için inceler, sorunlarını tespit eder ve gönül rahatlığıyla aracı almanızı sağlar.
tarkandmr isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla