Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Ağustos 2016, 00:09   #1
resthit
Keyifli~Üye
 
resthit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2013
Mesajlar: 501
resthit is on a distinguished road
Puanlar: 11.700, Seviye: 1
Puanlar: 11.700, Seviye: 1 Puanlar: 11.700, Seviye: 1 Puanlar: 11.700, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 13%
Etkinlik: 13% Etkinlik: 13% Etkinlik: 13%
Standart MorYapim Tanıtım ve Reklam Filmi

Sektörde reklam, prodüksiyo konusunda uzun yıllar hizmet vermiş deneyimli ekipten oluşan MOR YAPIM , 2004 den beri faaliyet gösteren Profes Grup bünyesinde kurulmuştur.Tecrübeli ekibi ile reklam ve tanıtım prodüksiyonları , tv programları etkinlik ve organizasyon prodüksiyonları hizmeti vermektedir.
Amacımız müşterilerimizin reklam ihtiyaçlarını hedef kitlesine yönelik belirleyip, marka değerini koruyarak / büyüterek müşteri potansiyelini yukarıya taşımaktır.
Mor Yapım, sizin gelecek planlarınız, stratejileriniz ve hedefleriniz doğrultusunda çalışır. Oluşturduğu iletişim stratejileri ve yaratıcı çalışmalarıyla markanıza değer katmayı ön planda tutar. Belirlediğiniz hedeflere ulaşmanızda size yardımcı olur.
Tanıtım filmi sektöründe sahip olduğu kaliteli referanslar ve projeler Mor Yapım’ın güvencesini ortaya koymaktadır. Sizlere özel profesyonel reklam filmi çekimleri ile birlikte firmanıza değer katmayı amaçlayan Mor Yapım, kaliteli ekipmanları ve kadrosuyla hizmet vermektedir.
Tanırım filmi ve reklam filmleri haricinde sinemada da boy gösteren firmamız, çekmiş olduğu uzun metrajlı sinema filmleri ile sektöründeki kalitesini kanıtlamıştır.
Mor Yapım, hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için çok fazla uzağa gitmenize gerek kalmayacak çözümler sunar.
Mor Yapım’ın başlıca hizmetleri
Tanıtım Filmi, Reklam Filmi, Masaüstü Reklam ,Ürün Videoları, Eğitim Videoları ,Lansman Çekimleri, Etkinlik & Organizasyon Çekimleri, Stüdyo Çekimleri (GREEN BOX), Dış Mekan Çekimleri ,Hava Çekimleri (havadan video ve fotoğraf), 2D-3D Animasyon, Motion Graphic, Kurgu & Montaj, Seslendirme ,TV Program
__________________
Aylık SEO çalışmaları ile rakiplerinizden önden olabilir, markanızı kitlelere tanıtabilir ve gelirinizi arttırabilirsiniz. Aylık SEO çalışmaları periyodik olarak devam etmesi durumunda kalıcı bir backlink inşası sağlar, doğal olarak kalıcı ve uzun sürede gerçekleştirilen SEO çalışmaları başarı getirir, daha fazla bilgi sahibi olmak ürün ve hizmetlerimizden yararlanmak için Dişli Medya SEO ve Web hizmetleri adresini ziyaret edebilirsiniz.
resthit isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla