Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Ağustos 2016, 06:14   #1
resthit
Keyifli~Üye
 
resthit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2013
Mesajlar: 501
resthit is on a distinguished road
Puanlar: 11.700, Seviye: 1
Puanlar: 11.700, Seviye: 1 Puanlar: 11.700, Seviye: 1 Puanlar: 11.700, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 13%
Etkinlik: 13% Etkinlik: 13% Etkinlik: 13%
Standart Kına Organizasyon Kampanyaları


Düğünlerimizin en anlamlı gecelerinden biri olan kına geceleri geleneklerimizde önemli yeri olan özel gecelerden biridir. Bu özel gece için kına organizasyonu konusunda günümüzde çeşitli şekilde organizasyonlar düzenlense de içerik olarak aynı anlamı taşımaktadır. Kına organizasyonlarında bu iş konusunda yetkili kişiler bu işleri profesyonel bir şekilde yapmaktadır. Sizlerin talepleri doğrultusunda firmalar harekete geçerek çalışmalarını yaparlar. Sizlere sadece geceyi en iyi şekilde geçirmek kalır. Hayalinizdeki kına gecesini yaşamak için uzman firmaların desteğini alarak unutulmaz bir gece yaşayabilirsiniz. Taleplerinizi firmaya iletip, nasıl bir gece istediğiniz, gece için neler olması gerektiğini en iyi şekilde firmanızla paylaştıktan sonra firmanız talepleriniz doğrultusunda organize işlerine başlar.
Kına Organizasyonunda Yapılan Hazırlıklar Nelerdir?
Kına eğlencenizin en iyi şekilde geçmesi için kına organizasyon çalışmaları için firmanız sizinle ön görüşme talebinde bulunur. Bu görüşmede ortak bir çalışma gayesiyle sizin taleplerinizi hayallerini dinler. Gece için neler istediğinizi en iyi şekilde kavramaya çalılır ve hazırlıklarını ona göre yapar.
Kına gecesi için firmanın yaptığı hazırlıklar içerisinde mekan ayarlanması, mekanın süslenmesi ve dekore edilmesi, kına gecesi için gerekli olan malzemelerin ayarlanması, kına malzemelerini sayacak olursak; gelin tahtı ve minderi, gelin tacı, gelin kaftanı, eldivenleri, yüz örtüsü, kına paketleri, misafirler için ikramlıklar, gelin arkadaşları kostümleri gibi pek çok malzemeler firma tarafından hazırlanır. Ayrıca ses ve müzik sistemi seçimi, istenilen şekilde dans gösterileri gibi pek çok çalışma da müşterilerin talepleri doğrultusunda firma tarafından hazırlanır.
Yeni Sezon Kampanyalarını İnceleyebilirsiniz
Kına eğlencesi için kına organizasyon kampanyaları firma tarafından düzenlenmektedir. Kına eğlencesi için ihtiyaç duyulan malzemeler kişi sayısına göre paketler halinde sizlere sunulmaktadır. Bu paketler de içeriğine göre fiyatlar da değişmektedir. Standart bir paket 700 tl gibi fiyatlardan başlamakta, paket büyüdükçe fiyatlarda artmaktadır. Standart bir paket içinde; gelin tahtı ve minderi, gelin kostümü, damat yeleği ve fesi, gelin duvağı ve eldivenleri, kına tacı ve mumlar, gelin arkadaşları için kaftan, 10 kişiye kadar, kınalar, davul, halay mendili, tefler, shakira kemerleri bulunmaktadır.
__________________
Aylık SEO çalışmaları ile rakiplerinizden önden olabilir, markanızı kitlelere tanıtabilir ve gelirinizi arttırabilirsiniz. Aylık SEO çalışmaları periyodik olarak devam etmesi durumunda kalıcı bir backlink inşası sağlar, doğal olarak kalıcı ve uzun sürede gerçekleştirilen SEO çalışmaları başarı getirir, daha fazla bilgi sahibi olmak ürün ve hizmetlerimizden yararlanmak için Dişli Medya SEO ve Web hizmetleri adresini ziyaret edebilirsiniz.
resthit isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla