Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Ağustos 2016, 06:35   #1
resthit
Keyifli~Üye
 
resthit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2013
Mesajlar: 501
resthit is on a distinguished road
Puanlar: 11.700, Seviye: 1
Puanlar: 11.700, Seviye: 1 Puanlar: 11.700, Seviye: 1 Puanlar: 11.700, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 13%
Etkinlik: 13% Etkinlik: 13% Etkinlik: 13%
Standart Kına Gecesi ve Bekarlığa Veda Partisi


Düğün öncesi en önemli ritüellerden olan kına geceleri, modernleşen çağımızda bekarlığa veda partisi şeklinde yapılmaktadır.
Kına gecelerinin vazgeçilmezi olan kına ritüeli ve danslar sayesinde bir çok kişi bu geceyi en eğlenceli şekilde kutlamaktadır. Oryantal ve Hint dansları yapan profesyonel kına gecesi dans ekipleri ile konuklarınızı eğlendirirken, yıllarca bu gecenin konuşulmasını sağlayacaksınız.
En sevilen konseptler için ekonomik paketlerle avantajlı fiyatlar sunan ekibimiz, her açıdan kar etmenizi sağlayacaktır.
Gereksiz Masraflara Son
Kına gecesi alışverişlerinizde ihtiyacınız olmayan ürünleri almak zorunda kalmayacaksınız. Kına ve bekarlığa veda partisi düzenlemek istediğinizde, ihtiyaç duyduğunuz tüm desteği sizin için sağlayacak olan ekibimiz, dilediğiniz ürünleri paketlere ekleyip çıkarmanızı sağlar.
Kına gecelerinde geline kına yakılır ve gelinin arkadaşları, kınaya gelen genç kızlar dans ederek eğlenir. Bu esnada kına yakılır ve davetlilere hediyelik olarak kına ve kuruyemişler dağıtılır. Son yıllarda kına gecelerinde farklı hediyelikler de dağıtılmaya başlamıştır. Bu hediyelikler kokulu sabunlar, küçük çerçeveler gibi ürünler dağıtılabilir.
Hizmet paketlerinde yer alan ürünler arasında kuruyemiş ve lokum gibi ikramlar verilmektedir. Kalabalık geceler için kına kızları ile bu organizasyonda daha iyi bir şekilde konuklarınızı ağırlayabilirsiniz.
Kına Gecesi Konseptleri
Kına gecesi konseptleri için ihtiyacınız olan tüm materyalleri sağlayan ekibimiz, en çok tercih edilen kaftanlar ve kına gecesi konseptleri ile başarılı bir şekilde bu özel gününüzü organize etmektedir.
Kına gecelerinde esprili fikirlerle damatlara çeşitli eğlenceler düzenlenebilmektedir. Etkili bir kına gecesi konsepti yaratmak için ihtiyaç duyduğunuz tüm desteği alabilirsiniz. Kına gecenizdeki giysileri seçerken bir çok farklı renk ve modelde olan kostümler arasından beğendiğinizi seçebilirsiniz.
Kına Gecesi Organizasyon Fiyatları
Fiyat seçenekleri arasına dahil olan hizmetler, her bütçeye ve isteğe göre değişmektedir. Kına gecesi ve bekarlığa veda partisi organizasyon fiyatları da bu istekler doğrultusunda düzenlenip değişebilmektedir.
İhtiyaç duyduğunuz tüm ürünleri kapsayan paketlerimizde, mekan hariç bir fiyatlandırma yapılmaktadır ve dilerseniz mekan temini de sağlanmaktadır. Bütçenize göre değişen bir çok seçenek sayesinde, kına gecesini organize edebilirsiniz.
__________________
Aylık SEO çalışmaları ile rakiplerinizden önden olabilir, markanızı kitlelere tanıtabilir ve gelirinizi arttırabilirsiniz. Aylık SEO çalışmaları periyodik olarak devam etmesi durumunda kalıcı bir backlink inşası sağlar, doğal olarak kalıcı ve uzun sürede gerçekleştirilen SEO çalışmaları başarı getirir, daha fazla bilgi sahibi olmak ürün ve hizmetlerimizden yararlanmak için Dişli Medya SEO ve Web hizmetleri adresini ziyaret edebilirsiniz.
resthit isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla