Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Ağustos 2016, 09:53   #1
resthit
Keyifli~Üye
 
resthit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2013
Mesajlar: 501
resthit is on a distinguished road
Puanlar: 11.700, Seviye: 1
Puanlar: 11.700, Seviye: 1 Puanlar: 11.700, Seviye: 1 Puanlar: 11.700, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 13%
Etkinlik: 13% Etkinlik: 13% Etkinlik: 13%
Standart Palyaço Hizmetleri


Özellikle market açılışları, doğum günleri ve tanıtımlarda yer alan palyaço gösterileri, büyük ya da küçük herkesin dikkatini çekmektedir. Son yıllarda daha fazla tercih edilen palyaçolu açılışlar, ekonomik ve hızlı bir eğlencedir.
Renkli gösterilerle herkesin dikkatini çekmeyi başaran ve açılış ve diğer organizasyonların vazgeçilmezi olan palyaço kiralama hizmetini ekibimiz tarafından alabilirsiniz. Deneyimli ve profesyonel bir ekip ile çalışan firmamızdan temin edeceğiniz palyaçolar, bu meslekle uzun yıllar deneyim kazanmıştır. Deneyimi yetenekleri ile buluşturan palyaçolarımız, en ekonomik çözümlerle istediğiniz her an hizmetinizdedir.
Ekonomik ve hızlı organizasyon çözümleri için tercih edeceğiniz firmamız, size her konuda destek verecek büyük bir ekibe sahiptir. Ekibimiz tüm organizasyon ve müzik sistemini sizin için hazırlar.
Market Açılışları ve Doğum Günleri
Market açılışları ve kuruluş yıldönümlerinde kullanılan palyaçolarımız müşterilerinize broşürlerinizi dağıtmak için hizmet vermektedir. Ayrıca çocuklar için pamuk şeker ya da hediyelik dağıtımı konusunda da destek veren ekiplerimiz birkaç kişiden de oluşabilmektedir.
Çocuklarınız için değişik bir doğum günü organizasyonu düzenlemek istediğinizde palyaçolarımız bu kutlamayı festivale dönüştürecek şekilde hizmet verecektir. Palyaço kiralama hizmetimiz sayesinde dilediğiniz sayıda palyaço ile misafirleriniz olan çocukları eğlendirebilirsiniz. Hediyeler ve broşürler dağıtmak için palyaçolarımızdan yararlanabilirsiniz.
Yüzde 100 müşteri memnuniyeti ile hizmet veren ekibimiz, market ve mağaza açılışları ve doğum günlerinde en kaliteli hizmeti vermek için sizinledir.
__________________
Aylık SEO çalışmaları ile rakiplerinizden önden olabilir, markanızı kitlelere tanıtabilir ve gelirinizi arttırabilirsiniz. Aylık SEO çalışmaları periyodik olarak devam etmesi durumunda kalıcı bir backlink inşası sağlar, doğal olarak kalıcı ve uzun sürede gerçekleştirilen SEO çalışmaları başarı getirir, daha fazla bilgi sahibi olmak ürün ve hizmetlerimizden yararlanmak için Dişli Medya SEO ve Web hizmetleri adresini ziyaret edebilirsiniz.
resthit isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla