Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Ağustos 2016, 10:19   #1
resthit
Keyifli~Üye
 
resthit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2013
Mesajlar: 501
resthit is on a distinguished road
Puanlar: 11.700, Seviye: 1
Puanlar: 11.700, Seviye: 1 Puanlar: 11.700, Seviye: 1 Puanlar: 11.700, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 13%
Etkinlik: 13% Etkinlik: 13% Etkinlik: 13%
Standart Kına Organizasyonu


En eski geleneklerimizden olan kına geceleri, gelinin arkadaşları, gelin ve damadın ailesi ve diğer yakın komşularla yapılan küçük çaplı bir kutlamadır.
Gelin evinde ya da büyük bir mekanda yapılan kutlama, hüzünle birleşen ve duygusal anların yaşandığı bir hüzün gecesine dönüşebilir. Son yıllarda eğlence boyutunun arttığı kına geceleri, temalı kına organizasyonu şeklinde bir çok farklı konseptte yapılmaktadır. Hint konsepti, klasik Osmanlı esintileri gibi bir çok uygulama ile bu özel gecedeki ritüeller yerine getirilmektedir.
Firmamızın 5 kişiden oluşan kına ekibi ile, neyi, nasıl, ne zaman yapacağını bilmeyen aileler için organizasyon ve uygulama desteği de sağlamaktadır.
Kına Gecesinin Yıldızı Olun
Kına gecesinin odak noktası olan gelin için Hint ya da Osmanlı konseptli kına organizasyonları düzenlenmektedir. Bu özel gecelerde eğlencenin daha yoğun yaşanması için dans ekiplerimiz de size destek olabilmektedir.
Bütçenize göre belirleyebileceğiniz kına gecenizi, istediğiniz malzemeler ve aksesuarlarla birlikte eksiksiz bir şekilde organize ediyoruz. Gelin ve damadın kostümlerini temin eden ekibimiz, size eksiksiz bir hizmet sunarken, müzik ve eğlence konusunda da destek sağlamaktadır. İstek olduğu takdirde oryantal dans ekipleri, müzik desteği ve video çekimleri ile fotoğraf çekimleri de ekibimiz tarafından yapılabilmektedir.
Bizi tercih ettiğiniz kına geceleriniz, sizin içine ve konuklarınız için unutulmaz olacak, her şeyin eksiksiz bir şekilde yapılması sağlanacak ve yıllarca bu özel geceyi konuşacaksınız.
__________________
Aylık SEO çalışmaları ile rakiplerinizden önden olabilir, markanızı kitlelere tanıtabilir ve gelirinizi arttırabilirsiniz. Aylık SEO çalışmaları periyodik olarak devam etmesi durumunda kalıcı bir backlink inşası sağlar, doğal olarak kalıcı ve uzun sürede gerçekleştirilen SEO çalışmaları başarı getirir, daha fazla bilgi sahibi olmak ürün ve hizmetlerimizden yararlanmak için Dişli Medya SEO ve Web hizmetleri adresini ziyaret edebilirsiniz.
resthit isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla