Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Ağustos 2016, 11:52   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Pokemon Go Nasıl Oynanır



Pokemon Go Nasıl Oynanır

90larda çocuk olanlar pokemon çizgi filmiyle büyüdüler ve şüphesiz çocuklar kendine ait pokemonu olsun istediler. Akıllı telefonlardaki uygulamaların ve oyunların gelişmesiyle bu hayal kısmen gerçek oldu. Hatta günümüz gençlerinin bile ilgisini çekmiştir. 2016 yılı yapılan pokemon go bir anda dünyada en popüler oyun oldu. Birçok insanın vazgeçemediği pokemon go nasıl oynanır?

İnsanları evinden bilgisayarın karşısından kaldıran pokemon go nasıl oynanır? İOS ve Android uyumlu olan oyunu akıllı telefona indirdikten sonra pokemon eğitimini öğrenebilmek için kısa videolar ve talimatlar bulunuyor. Daha sonra kullanıcı adınızı belirlemeniz gerekiyor. Ama pokemon go sanal gerçeklik oyunu olduğundan diğer pokemon eğitmenleriyle iletişim içerisinde olabilirsiniz bu durumda kullanıcı adı önem taşıyor.

Kullanıcı adını seçtikten sonra oyuna başlıyorsunuz. Poke aramaya çıkmanız gerekiyor. Ama ilk başta aynı pokelar çıkması canınızı sıkmasın, zamanla özellikli pokelar çıkacaktır. Harita üzerinde pokelar görünür. Tek yapmanız gereken harita üzerindeki pokemona tıklamanız ve orada bulunmanız yeterli.

Daha sonra poke topunu pokemona fırlatarak pokemonu yakalayabilirsiniz. Hatta pokemon yumurtası yakalayarak yumurtaları kuluçkaya yatırabilirsiniz. Ayrıca ne kadar çok yürüseniz pokemonunuz power up seviyesi yükseliyor ve yumurtadan pokemon çıkıyor. Ama uygulama araçta olduğunuzu anlayacak teknolojiye ait olduğu için bu tür hilelere kapalı.

Diğer pokemon eğitmenleriyle de oynama imkânınız buluyor. Grup kurarak da oynayabilirsiniz. Kısacası pokemon go oynaması gayet basit ve sizi evinizden çıkarıp yürümenize odaklı bir oyun. İyi oyunlar
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla