Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Ağustos 2016, 12:33   #1
kavazaki
Keyifli~Üye
 
kavazaki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 03 Ağustos 2015
Mesajlar: 188
kavazaki is on a distinguished road
Puanlar: 1.825, Seviye: 1
Puanlar: 1.825, Seviye: 1 Puanlar: 1.825, Seviye: 1 Puanlar: 1.825, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 67%
Etkinlik: 67% Etkinlik: 67% Etkinlik: 67%
Standart Örgü Modelleri, Kendin Yap ve Yemek Tarifleri



Canım Anne İle Evdeki Hayat Güzelleşiyor

Annelerin evlerinde pratik bilgilerle, yaratıcı ürünler üretebilmeleri için birbirinden farklı ve yaratıcı örnekler sunuyoruz. Anne ve bebekleri için sağlık, oyun, hobi, geri dönüşüm, örgü, el işi gibi birçok konuda güvenilir bilgi makaleleri yayınlıyoruz. Hiçbir yerde olamayan örgü modelleri ile bebeklerinize birbirinden güzel el emeği ürünler örmenizi sağlıyoruz.

Canım Anne ailesi, anne ve bebeklere özel bir site olarak ev ekonomisi, sağlık önerileri, hobiler, kendin yap, örgü ve el işleri alanlarında sizlere en özel örnekleri sunuyoruz. Evlerinizde bulunan malzemelerle yapabileceğiniz birçok ilginç ve yaratıcı ürün sunuyoruz. Takı tasarımı, örgü öğrenme, el işi öğrenme, bebek örgüleri öğrenme gibi birçok alanda kolayca öğrenebileceğiniz anlatımlar sunuyoruz.

Mutfaktaki yardımcınız oluyor ve en özel yemek tariflerinizi hazırlamanızı sağlıyoruz. Ev dekorasyonu ve moda gibi alanlarda en yeni fikirleri sizlerle paylaşıyor her gün yeni bir fikir ile karşılaşmanızı sağlıyoruz. Evinizde, her alanda aileniz için yararlı ve eğlenceli üretimler yapmanız için yanınızda oluyoruz. Sizlerden gelen tüm soruları yanıtlayarak istediğiniz konularda bilgi almanızı sağlıyoruz.

Yepyeni hobi fikirleri sunarak evinizde geçirdiğiniz zamanın hem eğlenceli hem de kaliteli olması için çalışıyoruz. Sağlık, eğitim, güzellik ve bakım konularında ihtiyacınız olan profesyonel desteği sunuyoruz. Bebekleriniz için birbirinden güzel örgü modellerini bir araya getiriyor ve sizlerin kolayca yapabilmesi için nasıl yapıldığını detaylı şekilde anlatıyoruz.
kavazaki isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla