Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Ağustos 2016, 13:12   #1
resthit
Keyifli~Üye
 
resthit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2013
Mesajlar: 501
resthit is on a distinguished road
Puanlar: 11.700, Seviye: 1
Puanlar: 11.700, Seviye: 1 Puanlar: 11.700, Seviye: 1 Puanlar: 11.700, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 13%
Etkinlik: 13% Etkinlik: 13% Etkinlik: 13%
Standart Hostes ve Manken


Organizasyon ve reklam sektöründe büyük bir önemi olan ulusal ve uluslar arası fuarlar için hostes temin edebileceğiniz Show Time, bir organizasyon firmasından beklediğiniz her şeyin fazlasını bulabileceğiniz bir markadır.
2004 yılından beri hizmet veren ve yüzlerce fuar için host ve hostes görevlendirmiş olan ekibimiz, bur tür organizasyonlarda markanızın yüzü olan elemanları özenle seçmekte ve fuar alanında zamanında ve etkili bir şekilde yer almasını sağlamaktadır. Sektörünüze göre eğitimleri ve ilgi alanları doğrultusunda görevlendirilen ve markanız hakkında tüm ürün ve hizmet bilgisine hakim bir şekilde eğitim alan hostes ve manken temini yapan ekibimiz, bu tür organizasyonlarda eksiksiz bir şekilde hizmet vermektedir.
Sizin markanızı fuarlarda temsil eden hostes ve mankenlerimiz, sizin ve diğer kişilerin gözünde de bizim markamızın değerini arttıracağından, bu seçim konusunda oldukça profesyonel bir çalışma sistemi doğrultusunda hareket ediyoruz.
Nitelikli Hostes ve Manken Temini
Bünyemizde yer alan fuar hostesi ve mankenlerimiz, sizi temsil ettiği stant alanında boş gözlerle çevreye bakmayan, temsil ettiği markayı en iyi şekilde benimsemiş olan nitelikli personeller arasından seçilmektedir.
Sektörünüz hakkında bilinçli olan ve her sorulan soruya en iyi şekilde cevap vererek sizi mahcup etmeyecek güçlü bir kadroya sahip ekibimizle çalışarak, ödediğiniz paranın tam karşılığını alırsınız.
Müşteri kitlenizle en doğru ve etkili iletişimi sağlayacak olan deneyimli personelimiz, bizi tercih ettiğinize asla pişman olmamanızı sağlayacaktır.
__________________
Aylık SEO çalışmaları ile rakiplerinizden önden olabilir, markanızı kitlelere tanıtabilir ve gelirinizi arttırabilirsiniz. Aylık SEO çalışmaları periyodik olarak devam etmesi durumunda kalıcı bir backlink inşası sağlar, doğal olarak kalıcı ve uzun sürede gerçekleştirilen SEO çalışmaları başarı getirir, daha fazla bilgi sahibi olmak ürün ve hizmetlerimizden yararlanmak için Dişli Medya SEO ve Web hizmetleri adresini ziyaret edebilirsiniz.
resthit isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla