Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Ağustos 2016, 13:47   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Miss Hair Saç Düzleştirici



Saçlarınıza Miss Hair İle Yumuşak Dokunuşlar Kazandırın

Bayanlar için saçlarını şekillendirmek son derece Özen gösterilen konuların başında gelmektedir. Bu konuda günümüz teknolojisi bayanlara büyük bir yardım sağlamakta, onlar için saç şekillendirici pek çok cihaz ortaya çıkarmaktadır. Saç şekillendirmek için pek çok alternatif cihaz olsa da bunlar içerisinden saçlarınıza zarar vermeden şekillendirecek doğru ürünü seçmek önemlidir.

Eğer özel bir kutlamaya katılacaksınız, özel bir toplantıya katılacaksınız ya da bir organizasyon için saçlarınızın şekil alması gerekiyor ise bunun için kuaförde zaman harcamadan çok kısa bir süre içerisinde saçlarınızı şekillendirebilirsiniz. Saçlarınıza fön çekmek ya da onları düzleştirmek istiyorsanız miss hair hemen imdadınıza yetişecektir.

Saçlarınıza şekil vermek için kuaförde saatlerce bekleyip, saatlerce zaman harcamak zorunda kalmadan sizlere yardımcı olan bu cihaz sayesinde zamandan büyük tasarruflar sağlayabilirsiniz. Fast miss hair saç düzleştirici sayesinde saçlarınıza istediğiniz şekli verebilirsiniz. Sadece evinizde değil ayrıca işyerinizde de kullanabileceğiniz bu düzleştirici ile saçlarınız çok parlak ve dolgun görünmektedir. Bu düzleştirici sayesinde fazla zorlanmadan saçları düzleştirmeniniz kaçınılmaz olmaktadır.

Miss Hair Saç Düzleştirici Fırçanın Özellikleri

Dijital bir ekrana sahiptir, böylece sıcaklık ayarını görmeniz mümkün olmaktadır. Seramik uçları saçlarınızı yakmadan düzleştirme fırsatını size vermektedir. Kısa bir süre içerisinde zahmetsizce saçınızı düzleştirmeniz mümkün olmaktadır. Saçlarınızı hem ıslakken hem de olarak uygulama yapabilmektesiniz. Hızlı bir biçimde ısınma özelliğine sahiptir. Kullanım sırasında sıcaklığı korunmaktadır. Özel seramik teknolojisi ile üretilmiş bir ısıtıcıdır. Etkiyi anında göstermektedir ve kolay bir Kullanıma sahiptir. Otomatik olarak kapanabilmektedir. LCD ekran özelliği vardır, 360 derece dönebilen fırçası sayesinde 0 saçlarınızı düzleştirme özelliğine sahiptir.

Miss Hair Saç Düzleştiricinin Avantajları

Öncelikle çok kısa bir süre içerisinde saçlarınızı düzelterek şekil kazanmasını sağlamaktadır. Özellikle kıvırcık saçlara sahip bayanların saçlarını düzleştirilmesi zor olmaktadır. Kıvırcık saçlı bayanlar için kısa sürede pratik bir şekilde saçları düzleştirme imkânı sağlamaktadır. Küçük olduğu için taşınması son derece kolaydır. Çantanızda her yere götürebilirsiniz ve her yerde saçlarınızı düzleştirebilirsiniz.

Kabaran ve şekil almayan saçları düzleştirmek Miss Hair saç düzleştirici ile çok kolay olmaktadır, keyifli bir biçimde saçlarınıza şekil vermenin mutluluğunu yaşayabilirsiniz. Saçlarınızın uçlarının kırılmasını engellemektedir. Bu sayede bakımlı ve şekilli saçlara sahip olmaktasınız. Kısa sürede ısındığı için acil bir biçimde saçlarınızı düzleştirilir ve pratik kullanımı sayesinde zamandan tasarruf edersiniz. Elektrik Kullanımı konusunda da tasarruflu bir cihazdır. Diğer saç şekillendiricilerin size ekonomik olarak getirdiği külfet müthiş saç düzleştirici de bulunmamaktadır.

En önemli özelliklerinden birisi bakımlı ve dolgun saçlara sahip olmanızı sağlamaktadır. 10 saniye gibi kısa bir sürede ısındığı için saçlarınızı birkaç dakika içerisinde şekil verebilir ve onları düzleştirip istediğiniz şekle sokabilirsiniz. Özel seramik fırçaları özel olarak seçilmiştir. Bu nedenle de bu fırça yardımıyla saçlarının zarar görmeden değiştirilmektedir. Seramik fırça uçları saç uçlarınıza bakım yapmaktadır ve saçlarınız bakımlı bir şekilde biçim almaktadır. Bu avantajları sayesinde fast miss hair aslında bir saç düzleştirici olmaktan ziyade bir saç düzleştirici tarak tır bu tarafla sadece saçınızı şekillendirmekle kalmayıp aynı zamanda saçlarınızı taramış olacaksınız.

Sizin için en büyük avantajı kuaför salonlarında geçirilen saatlerce kaybı yaşamamanız olmaktadır. Çünkü kuaförde saçlarınızı şekillendirmek için saatlerce fön makinası altında saçlarınızı yakarak onlara şekil vermektesiniz. Ancak bu cihaz ile saçınıza zarar veren ve sizi zaman yönünden zarara sokan tüm bu olumsuzluklardan uzaklaşmaktasınız. Ayrıca kullanılan malzemelerin kuaförde hijyenik olmamasıdır sizin için bir risktir. Miss hair ile evinizde sağlıklı ve hijyenik bir ortamda saçlarınızı düz değiştirebilmektesiniz.

Site: www.misshairtarak.net

misshairtarak.net
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla