Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Ağustos 2016, 00:53   #1
IntelAtom
Keyifli~Üye
 
IntelAtom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 24 Temmuz 2015
Mesajlar: 295
IntelAtom is on a distinguished road
Puanlar: 2.446, Seviye: 1
Puanlar: 2.446, Seviye: 1 Puanlar: 2.446, Seviye: 1 Puanlar: 2.446, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 33%
Etkinlik: 33% Etkinlik: 33% Etkinlik: 33%
Standart Melen çayı rafting - Düzce rafting

Doğa ile iç içe eğlenmeye ne dersiniz? Günümüzde eğlenmenin birçok yolu bulunmaktadır. Çeşitli tatil gezileri, sıcaktan yanan şehirden kaçtığımız tatil beldeleri, denizin bütün stresinizi alıp götüren serinliği... Ancak bunlar aksiyon sevdalıları için sakin kaçan eylemlerdir. Hareketi ve heyecanı sevenlerin tercihleri daha çok Bungee Jumking, Rafting, Paraşüt Sporlarından yana olacaktır. Suyla iç içe sporları sevenler için ilk seçenekler arasında yer alan rafting sizi taşan sularla savaşmaya davet ediyor.



Peki rafting eğlencesi Türkiye’de nerede çıkarılır? Düzce’nin bir ilçesi olan Melen Çayı ise tam bir rafting merkezi haline dönüştürülmüş yerlerdendir. Düzce rafting severler için bu durumda en iyi alternatifler arasındadır. Melen çayı rafting yapmak isteyen birçok insanın uğrak yeri haline gelen akarsulardan bir tanesi haline gelmiştir. Melen rafting sizlere hem kaliteli bir tatil, hem bol aksiyonlu bir tatil sağlayacaktır. Melen çayı rafting çılgınlarını bir araya toplarken aksiyonu bol bir eğlenceye imzasını da atmaktadır.

Düzce rafting merkezi haline gelen Melen rafting ile arkadaşlarınızı toplayıp hafta sonu için bir çılgınlık yapabilir, eğlenmenin sınırlarını zorlayabilirsiniz. Suyla verdiğiniz savaştan galip çıkarak güzel bir eğlenceyi noktalayabilirsiniz. Mutlu müşterilerin arasına katılmak istiyorsanız eğlence firmasından rezervasyon yaptırabilirsiniz veya aksiyonu bol diğer hizmetlerden de faydalanabilirsiniz. Konaklamanın da bulunduğu hizmetlerle günü orada da geçirebilirsiniz. Doğayla iç içe yapacağınız iç açıcı bir huzuru kucaklayabilir, rafting eğitimleriyle bilmeyenler için sunulan hizmetten de yararlanabilirsiniz.
IntelAtom isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla